Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: MBO HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Patiënten in een acute psychiatrische crisis die direct psychiatrische behandeling nodig hebben. Als ambulant verpleegkundige bezoek je patiënten in de thuissituatie en bepaal je samen met het IHT (Intensive Home Treatment)-team of kortdurende opname nodig is of voorkomen kan worden. Kortom, je bent er als verpleegkundige door:
 • patiënten in de thuissituatie te begeleiden en behandelen.
 • klinische opname te voorkomen als dat mogelijk is, of opname zo kort mogelijk in te zetten.
 • familie en naasten te betrekken tijdens de crisissituatie.
 • ondersteuning en nazorg te bieden om zo terugval te voorkomen.
Jouw nieuwe collega’s van het IHT-team wachten al op je. We zijn een enthousiast multidisciplinair team dat geniet van de hectiek en het pionieren. Wat ons drijft is het intensief bezig zijn met een diversiteit aan patiënten en aandoeningen. Input vanuit verschillende hoeken gebruiken we graag; we zoeken elkaar makkelijk op, delen onze ervaringen en steunen elkaar ongevraagd. Met jou als verpleegkundige zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het bieden van acute ambulante psychiatrische behandeling aan patiënten die in crisis verkeren.
IHT wordt ingezet als de reguliere behandeling substantieel te weinig biedt en er tijdelijk intensivering van zorg nodig is. De behandeling is erop gericht klinische opname te voorkomen en de patiënt zoveel mogelijk in zijn of haar eigen omgeving te behandelen. Als opname niet te voorkomen is zorgt het team ervoor dat opname zo kort als mogelijk wordt ingezet, de zorg kan gedurende de crisis zo intensief als nodig is worden geboden. IHT werkt outreachend en bezoekt tussen 8.30 en 22.00 uur en in het weekend patiënten thuis.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Open en collegiaal. Wij werken intensief met elkaar samen en staan open voor feedback. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als verpleegkundige bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 1.955,- en € 3.678,- (CAO GGZ, functiegroep 45 of 50) op basis van 36 uur. Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring.
 • een contract voor 28 - 36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering, voor een fijne extra aan het einde van het jaar.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een goede pensioenregeling. Prettig voor later!
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Je bent oplossingsgericht en creatief waardoor je al snel een crisissituatie onder controle hebt. Uiteraard kan je goed samenwerken en zorg je zo voor de juiste afstemming met je collega’s in het team. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde opleiding tot verpleegkundige (mbo-4 of hbo) met een BIG registratie.
 • affiniteit met crisisbehandeling en bij voorkeur een aantal jaren werkervaring in de acute ggz zorg.
 • beschikbaarheid voor alle diensten.
 • een rijbewijs B en je beschikt over eigen vervoer.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu en van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Zon & Schild ligt in een goed bereikbare en bosrijke omgeving aan de rand van Amersfoort. Wij bieden een breed behandelaanbod aan patiënten met sterk uiteenlopende ziektebeelden en zorgbehoeften. Wij bieden zowel acute als langdurige zorg, wij kennen open en gesloten afdelingen en afdelingen voor zowel volwassenenpsychiatrie als ouderenpsychiatrie.
 
De resultaatverantwoordelijke zorgeenheid Eemland ontfermt zich over een breed werkgebied. Regio Eemland is volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte patiëntenzorg centraal staat. Samenwerking, optimalisatie en innovatie vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap.

Het behandel programma IHT is onderdeel van het acute cluster Eemland waarin de crisisdienst, acute klinische opname (HIC) en IHT nauw samenwerken.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als verpleegkundige op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Amersfoort.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Nadia Plambeck (teamleider bedrijfsvoering) via +31 620502143.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Lees meer
Solliciteren vóór: 31-08-2020
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge van Gent
Inge van Gent

Recruitment Coördinator