Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Jij legt vaak als eerste van het team contact met de cliënt en diens naasten en je bent een centrale spil in de zorg. Je levert een bijdrage in de diagnostiek, behandeling en schrikt niet van crisisachtige situaties. Daarvoor zijn we op zoek naar een SPV/Crisisinterventor.

Jouw dag? Je begint de dag met een kop koffie met je collega’s. Even later zit je in gesprek met een cliënt en zijn moeder waarin je een biografie afneemt om diagnostiek te verhelderen. Vervolgens ga je op pad naar een studentenhuis waar een cliënte woont, ze durft niet naar de polikliniek te komen omdat ze zich te onveilig voelt buitenshuis. Even later ben je weer terug op de polikliniek want je begeleidt een psycho-educatie groep over psychose aan naastbetrokkenen.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Wij bieden jou een plek in een professioneel en enthousiast team dat inhoudelijke ontwikkeling en goede organisatie hoog in het vaandel heeft staan. De ontwikkeling van het team en het individu krijgen volop aandacht. Verder mag je verwachten:
 • een warm welkom en persoonlijk inwerkprogramma in ons team;
 • afhankelijk van jouw voorkeur, bieden wij je een contract voor 24 tot 36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • het salaris  is conform de CAO GGZ, functiegroep 55 voor je inzet als SPV en functiegroep  60 voor je inzet als crisisinterventor (FWG 55: € 2.553,- tot maximaal € 4.131,- bruto per maand en FWG 60: € 2.963,- tot € 4.620,-, op basis van een 36-urige werkweek);
 • een crisisdiensttoelage, ORT en een 13e maand;
 • crisisdiensten doen hoort erbij, bereikbaarheid kun je vanuit huis organiseren;
 • aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, een crisisdiensttoelage en ORT;
 • de VOG verklaring en herregistratie BIG worden door ons vergoed.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

De problematiek van onze doelgroep is vaak complex en dit vraagt soms veel van je als persoon. Daarom is het belangrijk dat je beschikt over een fikse dosis tact en stressbestendig bent. Je kunt goed variëren in je aanpak en bejegening, waarin het samen met de client beslissen en gelijkwaardigheid je uitgangspunt is. Je bent in staat voorkomende problemen zelfstandig op te lossen en handelend op te treden, tegelijk kun je goed inschatten waar jouw grenzen liggen. Verder heb/ben je:           
 • een afgeronde hbo of mbo opleiding verpleegkunde, met BIG registratie en aangevuld met opleiding tot SPV. Ervaring is fijn, maar je kunt ook reageren als je net of bijna je opleiding hebt afgerond.
 • een betrokken teamlid dat actief meedenkt over de verdere ontwikkeling en professionalisering van DVI;
 • goede sociale vaardigheden en gesprekstechnieken voor het begeleiden van patiënten, ook in emotioneel intensieve situaties;
 • een rijbewijs en je beschikt over een auto.
Lees meer

Met elkaar

In het team Diagnostiek en Vroege Interventie (DVI) richten we ons met name op jongvolwassenen en hun naasten, die voor het eerst te maken krijgen met een psychose. Cliënten worden ambulant behandeld. Diagnostiek, behandeling en rehabilitatie worden tegelijkertijd en meteen na intake gestart, zodat de sociale rollen van cliënten zoveel mogelijk behouden blijven (wonen, leren/werken, sociale relaties). Het team werkt volgens state-of-the-art behandelvormen, het samenwerken met familie en naastbetrokkenen van de cliënt is hierbij essentieel. Het team is multidisciplinair samengesteld, werkt indien nodig outreachend en in goede samenwerking met andere zorgverleners en de sociale partners zoals het UMC Utrecht. Onze werkomgeving kenmerkt zich door korte lijnen en intercollegiaal overleg.
Lees meer

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Joep ter Horst (teamleider bedrijfsvoering) via +31 613849540. Hij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Lees meer
Solliciteren vóór: 21-09-2020
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Gelise Verburg Recruitment