Regio: Ermelo
Aantal uren per week: 24
Vakgebied: Begeleiders en vaktherapeuten
Opleidingsniveau: MBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Ouderen (vanaf 60 jaar) met chronische psychiatrische (multi) problematiek. Door het stimuleren van patiënten om deel te nemen aan activiteiten zorg je samen met het team voor stabilisatie, het bieden van structuur en het bevorderen van het herstel van de patiënten. Kortom, je bent er als medewerker patiënten activiteiten door:
 • het eerste aanspreekpunt te zijn voor patiënten als het gaat om activiteiten begeleiding.
 • de wensen en behoeften van de patiënten af te stemmen op de activiteiten. 
 • het begeleiden van patiënten bij individuele- en groepsactiviteiten.
 • dagelijks zorg te dragen voor beheer en onderhoud van ruimten, inventaris en middelen.
 • het verzorgen van de registratie en rapportage met betrekking tot je taken.
Jouw 2 nieuwe collega’s van patiënten activiteiten wachten al op je. Met jou als medewerker patiënten activiteiten zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het bieden van activiteiten voor patiënten op onze open en deels gesloten afdelingen. Binnen het Centrum voor Ouderenpsychiatrie is de afdeling Heesters een behandelafdeling voor ouderen. Er wordt behandeling, begeleiding en intensieve zorg gegeven aan patiënten met psychiatrische problematiek.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Wij weten het kleine te waarderen, hebben geduld en weten elkaar te vinden om te verbinden. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als medewerker patiënten activiteiten bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 1.898,- en € 2.949,- (CAO GGZ, functiegroep 40) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 24 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.
 • een eindejaarsuitkering, voor een fijne extra aan het einde van het jaar.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een goede pensioenregeling. Prettig voor later!
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent geduldig want communicatie met deze doelgroep is niet altijd gemakkelijk. Verder heb je affiniteit met deze doelgroep en versta je de kunst om uit wisselende interactie met de patiënt je werkplezier te halen. Je past binnen GGz Centraal als je wilt bijdragen aan de allerbeste zorg, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde opleiding op mbo niveau richting activiteiten begeleiding (sociaal cultureel werk).
 • kennis van en ervaring met HOZ en je bent in staat zelfstandig te werken. 
 • een visie op dagbesteding en een flexibele instelling qua uren inzet.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.
Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Veldwijk in Ermelo.
Veldwijk is een begrip in de regio en wordt al sinds 1886 gebruikt als ggz instellingsterrein. Midden in de bossen en opgebouwd uit vele gebouwen en behandellocaties vormt Veldwijk onze grootste locatie. Met de A28 op steenworp afstand en het treinstation van Ermelo op het landgoed zelf is deze locatie goed bereikbaar. 

De regio Veluwe & Veluwe Vallei ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over 12 gemeenten. Vanuit onze locaties in Elburg, Wezep, ‘t Harde, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Barneveld en Veenendaal werken wij samen met ruim 950 collega’s. De regio omarmt de visie van Machteld Huber, waarbij de nadruk gelegd wordt op veerkracht en niet op ziekte. Focus op eigen regie, autonomie en vertrouwen vind je terug in de visie op patiëntenzorg én op werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als medewerker patiënten activiteiten op op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Ermelo. 

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Harma van de Brake (teamleider) via +31 651610476. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.
Lees meer
Sluitingsdatum: 17-06-2020
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Team Recruitment GGz Centraal