Regio: Barneveld
Aantal uren per week: 20
Vakgebied: Begeleiders en vaktherapeuten
Opleidingsniveau: MBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Voor zelfstandig wonende cliënten én bewoners van twee beschermende woonvormen. Dit zijn volwassenen met enkelvoudige- of gestabiliseerde meervoudige psychiatrische problematiek. ’S-nachts breng je de nacht door op één van de locaties en ben je bij calamiteiten fysiek en telefonisch bereikbaar. Kortom, je bent er als slaapwacht door:
 • beschikbaar te zijn tijdens de nacht voor de bewoners van de hoofdlocatie.
 • telefonisch bereikbaar te zijn tijdens de nacht voor zelfstandig wonende cliënten en bewoners van een nabij gelegen locatie.
 • het oplossen van probleemsituaties of calamiteiten (incl. BHV taken).
 • het deelnemen aan de overdrachtsmomenten met collega’s voor continuïteit van de zorg.
 • af en toe een avonddienst te draaien om het contact met de bewoners te onderhouden.
Jouw 3 nieuwe collega’s wachten al op je. Met jou als slaapwacht zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, ook tijdens de nachturen bereikbaar en dichtbij te zijn voor onze cliënten.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Enthousiast, hecht en met een hele goede werksfeer. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als [functienaam] bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 1.800,- en € 2.677,- (CAO GGZ, functiegroep 35) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 16 – 20 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering, voor een fijne extra aan het einde van het jaar.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een goede pensioenregeling. Prettig voor later!
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent een evenwichtig persoon die indien nodig concreet handelt. Uiteraard ben je ook bekend met hulpverlening in de psychiatrie en heb je affiniteit met onze doelgroep. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde opleiding op mbo niveau bijvoorbeeld als verpleegkundige, verzorgende of SPW.
 • de bereidheid om 4 aaneengesloten slaapdiensten per twee weken voor je rekening te nemen.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.
Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? De Haven in Barneveld. Dit is een locatie waar volwassenen met psychiatrische problematiek beschermd kunnen wonen.
Voor sommige mensen is het ten gevolge van hun psychiatrische problematiek (nog) te moeilijk om zelfstandig te wonen. Dan kan beschermd wonen een oplossing zijn. Beschermd wonen biedt de mogelijkheid om met meerdere mensen in een huis in een gewone buurt te wonen. Regelmatig komt een begeleider langs ter ondersteuning van de bewoners. Beschermd wonen de Haven bestaat uit een kantoor en 10 woningen. De woningen staan op Gowthorpestraat en het Mensingapad. Het kantooradres bevindt zich op Gowthorpetraat 14.

De regio Veluwe & Veluwe Vallei ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over 12 gemeenten. Vanuit onze locaties in Elburg, Wezep, ‘t Harde, Nunspeet, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Barneveld en Veenendaal werken wij samen met ruim 950 collega’s. De regio omarmt de visie van Machteld Huber, waarbij de nadruk gelegd wordt op veerkracht en niet op ziekte. Focus op eigen regie, autonomie en vertrouwen vind je terug in de visie op patiëntenzorg én op werkgeverschap.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als slaapwacht op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Barneveld. Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Jelle van de Kraats (teamleider bedrijfsvoering) via +31 6 53431179. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Lees meer
Sluitingsdatum: 14-07-2020
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Team Recruitment GGz Centraal