Regio: Amersfoort Hilversum Ermelo Almere
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Stagiairs Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau:
Deze vacature delen

Zo werk jij

In de vakantieperiode neem je samen met een team van studenten verschillende vragenlijsten af bij mensen met een psychiatrische aandoening. De cliënten verblijven in klinieken of andere verblijfplaatsen in Amersfoort, Ermelo, Hilversum, Lelystad en Almere. De vragen hebben betrekking op kwaliteit van leven, slaap, symptomen en zingeving. Om dit te kunnen doen wordt je getraind in het afnemen van deze vragen. Op jou kunnen we rekenen als het gaat om:
 • het afnemen van de vragen op een juiste manier om zoveel mogelijk informatie in te winnen.
 • het verzorgen van de verslaglegging van de antwoorden.
 • het onderzoeksteam ondersteunen waar nodig.
Een ongezonde leefstijl speelt een grote rol bij het ontstaan van risicofactoren voor hart- en vaatziekten (o.a. metabool syndroom) en draagt bij aan een verkorte levensduur van wel 10-20 jaar bij mensen met een ernstig psychiatrische aandoening. GGz Centraal heeft een leefstijlbehandeling ontwikkeld die op de lange termijn zichtbaar gunstige effecten op fysieke gezondheid, kwaliteit van leven, psychosociaal functioneren en medicatiegebruik heeft. Met deze aanpak en het onderzoek ernaar trekt GGz Centraal (inter)nationaal aandacht. Deze zomer starten we met metingen bij +/- 800 cliënten om de effecten van de leefstijlbehandeling in kaart te brengen. Met jou als student in het leefstijlteam zijn we nog sterker in wat we doen. 

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Jong, ambitieus en enthousiast. Ons team bestaat uit vier vaste leden: een projectleider, twee promovendi en een senior onderzoeker. Daarnaast hebben we continu diverse stagiaires. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg.. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als student in het leefstijlteam bij GGz Centraal rekenen op:
 • een minimumloon vergoeding op basis van leeftijd.
 • een contract voor 32-36 uur per week, gedurende minimaal vier tot maximaal zes weken (vakantiecontract), startdatum in juli of augustus.
 • een leerzame vakantiebaan door ervaring op te doen met het werken met mensen met een psychische aandoening.
 • training in het afnemen van de vragenlijsten.
 • mogelijkheid om vanaf 1 september te starten met een onderzoekstage (stagevergoeding mogelijk).
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij hebt sterke communicatieve vaardigheden en bent niet bang om initiatief te nemen. Uiteraard ben je ook nauwkeurig, alleen dan krijgen wij de beste resultaten uit het onderzoek. Ook ben je flexibel en vind je het geen probleem om te reizen naar verschillende locaties. Een auto is eventueel beschikbaar. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij wilt bijdragen aan de allerbeste zorg, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • hbo/wo student (klinische psychologie, farmacie of een andere link met de zorg) met affiniteit met de psychiatrie.
 • ervaring met het interviewen van patiënten of de wil dit snel te leren.
 • ervaring met dataverwerking in Excel of SPSS.
 • een rijbewijs B.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Meer informatie over het leefstijl project vind je hier
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als student bij het leefstijlteam op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal. Als we de geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Natascha den Bleijker +31 682300686 of Myrthe van Schothorst +31 682648117, beide onderzoekers leefstijl. Meer informatie over het leefstijl project vind je hier. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.
 
Lees meer
Sluitingsdatum: 10-06-2020
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Anneloes Steunenberg
Anneloes Steunenberg

Recruitment Coördinator