Regio: Barneveld
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Werk jij straks als SPV in deze mooie regio op de Veluwe? Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige in het team ouderen heb je een gevarieerde functie in een voortvarende werkomgeving.

Je maakt deel uit van een multidisciplinair team en je doet samen met en onder verantwoordelijkheid van een van de regiebehandelaars intakes en (een deel van) de behandeling van een breed scala van patiënten. Belangrijk onderdeel van je werk is het betrekken van het systeem van de patiënt bij onderzoek en behandeling.
Jouw werkzaamheden:
 • Opstellen van behandelplannen en deze uitvoeren;
 • Intakes verrichten waarbinnen diagnostiek een onderdeel is;
 • Coördineren van de zorg rondom de cliënt;
 • Onderhouden van contacten met intern en externe partners;
Is netwerken helemaal jou ding? Dat komt goed uit want, samenwerking met ketenzorgpartners staat hoog in het vaandel. We doen er alles aan om de lijnen naar andere disciplines kort te houden, zoals huisartsen en POH-GGZ-en, en andere psychologenpraktijken in de B-GGZ en de wijkteams. Aan jou de taak om het team en de organisatie te vertegenwoordigen bij interne en externe contacten.

Wil je weten hoe het is SPV te zijn binnen GGz Centraal? Lees dan dit interview met Natascha van het team in Wezep.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Je gaat werken in een enthousiast team; een groep enthousiaste, zelfstandig werkende professionals. Verbonden in het werken met en gericht op kwaliteit van zorg voor de cliënt gebruikmakend van de individuele competenties. Er is een open sfeer, aandacht voor elkaar als collega’s vinden wij belangrijk. Verder mag je verwachten:
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 55 (minimaal € 2.479,- en maximaal € 4.010,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • een contract voor 32 uur per week voor de duur van één jaar met de intentie daarna te verlengen voor onbepaalde tijd;
 • via Training & Ontwikkeling kun je trainingen, e-learning en eventuele opleidingen volgen;
 • referentiecheck en een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure, wij vergoeden de kosten;
 • een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze werkenbijggzcentraal.nl.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

 • een afgeronde opleiding tot sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV), met BIG registratie;
 • affiniteit en ervaring met de behandeling van mensen met psychiatrische en psychogeriatrische problematiek;
 • kennis van psychiatrische problematiek in combinatie met leeftijd gerelateerde klachten;
 • pragmatische, resultaatgerichte en accurate werkhouding, in het bijzonder met betrekking tot registratie;
 • een open houding ten opzichte van zorgvernieuwing, zoals e-health-ontwikkeling;
 • in het bezit van een rijbewijs en een auto.
Lees meer

Met elkaar

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.

De RVZe Veluwe & Veluwe Vallei biedt specialistische zorg aan volwassenen en ouderen met  psychiatrische problemen, op het landgoed Veldwijk in Ermelo en locaties daarbuiten. Wij kennen uitgebreide behandelvoorzieningen voor mensen met uiteenlopende psychiatrische problematiek.
De polikliniek Barneveld is een onderdeel van de regio Veluwe en Veluwe Vallei. Het multidisciplinair team ouderen van de polikliniek Barneveld is een professioneel, enthousiast en betrokken team.             

Wil je meer weten? Kijk op de website www.ggzcentraal.nl.
Lees meer

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Margriet van Diermen (sociaal psychiatrisch verpleegkundige) 06-53577409. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Lees meer
Sluitingsdatum: 21-07-2020
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Susanne van der Klok Recruitment