Regio: Lelystad
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau:
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Patiënten met psychische problematiek zoals, angst- en stemmingsproblematiek, persoonlijkheidsproblematiek trauma, schizofreniespectrum- en andere psychotische stoornissen en comorbide problematiek. Binnen het multidisciplinaire team ga je behandelingen uitvoeren bij deze patiënten. Ook is er ruimte om op beleidsniveau mee te denken over de zorg en de vertaalslag te maken naar de praktijk. Kortom, je bent er als basispsycholoog door:
 • intakegesprekken te voeren en een behandelindicatie voor te stellen.
 • psychodiagnostiek te verrichten bij jongvolwassenen en volwassenen.
 • het systeem rond de patiënt te betrekken bij de behandeling.
 • proactief samen te werken in een multidisciplinair team.
 • jouw kennis en kunde in te zetten voor de verdere ontwikkeling van ons zorgaanbod.

Jouw 17 nieuwe collega’s van gebiedsteam Lelystad wachten al op je. Met jou als basispsycholoog zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, zorg bieden aan patiënten met complexe problematiek. We leveren outreachende en poliklinische zorg en behandeling. In contact met patiënten wordt gestreefd naar het vergroten van de eigen regie van cliënten vaak in samenspraak met het systeem van de cliënt en eventuele andere zorgaanbieders (interne collega’s en/of netwerkpartners). Er wordt gewerkt vanuit de “herstelondersteunende zorg”-gedachte.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Deskundig, professioneel en laagdrempelig. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.

Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als basispsycholoog bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.877,- en € 4.486,- (CAO GGZ, functiegroep 60) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 24 – 36 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand.
 • een eindejaarsuitkering, voor een fijne extra aan het einde van het jaar.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een goede pensioenregeling. Prettig voor later!
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en de laatste wetenschappelijke inzichten om onze patiënten verder te helpen. Uiteraard ben je ook flexibel en vind je het geen probleem om op meerdere locaties te werken. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt/wilt bijdragen aan de allerbeste zorg, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde WO opleiding tot psycholoog of orthopedagoog.
 • basisaantekening Psychodiagnostiek NIP (BAPD) bij voorkeur een aanvullende therapie opleiding (bijvoorbeeld cognitieve gedragstherapie of EMDR);
 • lid van de VGCt of in opleiding zijn tot cognitief gedragstherapeut is een groot voordeel.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.
Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? In Flevoland wordt gewerkt met gebiedsteams die in postcodegebieden werkzaam zijn. Deze behandelteams hebben goede contacten met sociale wijkteams en huisartsen. Meestal vindt behandeling plaats bij een van onze poliklinieken en soms thuis als de situatie hierom vraagt. Mocht de poliklinische behandeling niet toereikend zijn, dan kan worden opgeschaald naar specialistische teams of bijvoorbeeld de kliniek.

De regio Flevoland ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zes gemeenten. Vanuit onze locaties in Almere, Lelystad, Emmeloord en Dronten werken wij samen met ruim 325 collega’s. Flevoland is in beweging, stilstand is achteruitgang. Herstelgerichte patiëntenzorg, waarbij er zo maximaal mogelijk ambulant wordt gewerkt, kenmerkt de visie en aanpak binnen de regio. Evenals ons motto ‘behandelen doen wij samen’, waarbij de patiënt en zijn naasten centraal staan en intensief wordt samengewerkt met lokale netwerkpartners. Focus op eigen regie en autonomie, ruimte om te pionieren en multidisciplinaire samenwerking vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap.

Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als basispsycholoog op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Lelystad. Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Andrea Heldoorn (teamleider Bedrijfsvoering)gebiedsteam Lelystad Buiten op: +31 610303338. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.
Lees meer
Sluitingsdatum: 08-06-2020
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Yvette Scheltinga
Yvette Scheltinga

Recruitment Coördinator