Teamleider Bedrijfsvoering Ouderen Opname & Ambulant en Medisch/Paramedische dienst Amersfoort (32 uur)

Leiding geven aan zelfstandige teams. Jij zorgt ervoor.
Regio: Amersfoort
Management, staf en ondersteuning Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO
Aantal uren per week: 32
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Adequate bedrijfsvoering en optimale kwaliteit van zorg voor onze patiënten. Als teamleider bedrijfsvoering is dit waar jij voor zorgt. Op jou kunnen we rekenen als het gaat om:
 • performance van het team en uitvoering van het jaarplan/managementcontract.
 • personeelsbeleid, bepalen van de juiste caseload (grootte en inhoud).
 • initiëren en realiseren van verbeteringen in de kwaliteit van de geboden zorg.
 • het onderhouden van in- en externe contacten met belanghebbende partijen in het werkveld.
 • verder bouwen aan het netwerk van transmurale ketenpartners.
Met jouw collega professionals vorm je de teams ouderen acuut & ambulant en paramedische dienst, zelfstandige teams met een mix aan medewerkers en functies en onderdeel van het cluster ambulant en cluster kliniek in de regio Eemland. Met jou als teamleider bedrijfsvoering zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, zorgen voor optimale verbinding tussen klinische, somatische en ambulante behandeling en verdere onderlinge samenwerking van de teams.

Hoe je onze teams het beste kunt omschrijven? Deskundig, professioneel en betrokken. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen.
Uitklappen

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu en van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Zon & Schild ligt in een goed bereikbare en bosrijke omgeving aan de rand van Amersfoort. Wij bieden een breed behandelaanbod aan patiënten met sterk uiteenlopende ziektebeelden en zorgbehoeften. Wij bieden zowel acute als langdurige zorg, wij kennen open en gesloten afdelingen en afdelingen voor zowel volwassenenpsychiatrie als ouderenpsychiatrie. 

De resultaatverantwoordelijke zorgeenheid Eemland ontfermt zich over een breed werkgebied. Regio Eemland is volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte patiëntenzorg centraal staat. Samenwerking, optimalisatie en innovatie vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als teamleider bedrijfsvoering bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.479,-  en € 4.010,- (CAO GGZ, functiegroep 55) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 32 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract
 • een eindejaarsuitkering, voor een fijn extra aan het einde van het jaar.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een goede pensioenregeling. Prettig voor later!
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of extra verlof. 
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Uitklappen

Wat neem je mee?

Jij bent zelfstandig en kunt anderen aanzetten om actief mee te denken over de ontwikkeling en professionalisering van de eigen deskundigheid. Uiteraard ben je ook zeer communicatief vaardig, waarmee je vertrouwen weet te wekken en kunt motiveren, daarnaast ben je duidelijk en gebruik je jouw overtuigingskracht. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij wilt bijdragen aan de allerbeste zorg, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde opleiding op hbo-niveau op het gebied van bedrijfsvoering of management in de zorg.
 • ervaring in het operationeel aansturen en coachen van een team.
 • relevante vakkennis van primaire en ondersteunende administratieve processen binnen de GGZ.
 • ervaring in de ouderenzorg. 
 • een rijbewijs en eigen vervoer.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Zet jouw talenten in als teamleider bedrijfsvoering, versterk GGz Centraal in Amersfoort.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Tjebbo Grijpma (hoofd bedrijfsvoering) via +31 6 23783773. Peter Versteeg is vacaturehouder en wordt jouw leidinggevende. 

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.

Sluitingsdatum: 10-06-2020
Doorsturen