Fondsenwerver Stichting Vrienden van GGz Centraal Amersfoort (8 - 16 uur)

Op interim basis je steentje bijdragen als fondsenwerver. Jij zorgt ervoor.
Regio: Amersfoort
Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: HBO
Aantal uren per week: 16
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Fondsenwervende activiteiten initiëren, organiseren en leiden. Dit in samenwerking met de afdeling communicatie en marketing van GGz Centraal. Als fondsenwerver is dit waar jij voor zorgt. Op jou kunnen we rekenen als het gaat om:
 
  • samen met het bestuur van de stichting Vrienden vorm en inhoud geven aan fondsenwerving en marketingacties.
  • het organiseren van acties en het opzetten van een donateurenbestand.
  • het in overleg met het bestuur vertegenwoordigen van de Stichting Vrienden van GGz Centraal naar buiten toe.
  • zorgdragen voor een grotere bekendheid van de acties onder een breder publiek.
Met jou als fondsenwerver willen we een vliegende start maken. Namelijk, het werven van middelen voor grote (bouw)projecten van GGz Centraal ( >€ 50.000) , bijvoorbeeld in het kader van de herontwikkeling van de grote locaties van GGz Centraal. Deze projecten worden vooraf in samenspraak bepaald en via werkafspraken met het bestuur van de stichting vastgelegd. Deze fondsenwerving richt zich vooral op het bedrijfsleven, sponsoren, vermogensfondsen en grote giftgevers. Verder willen we een donateurenbestand opbouwen binnen het netwerk en werkgebied van  GGz Centraal. Dit is belangrijk om meer structurele inkomsten te verwerven, waaronder nalatenschappen.
De stichting Vrienden van GGz Centraal is in 2019 actief geworden. De doelstelling van de Stichting Vrienden van GGZ Centraal is het bevorderen van het welbevinden van cliënten van GGz Centraal. Dat willen we bereiken door het financieren van projecten. Daarnaast willen we helpen om stigmatisering tegen te gaan.
 
Uitklappen

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als dé specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.
Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei.
De Stichting Vrienden van GGz Centraal heeft een onafhankelijk bestuur.
 
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

Omdat het om een projectmatige invulling gaat zijn wij op zoek naar een zelfstandige (zzp-er) die ons kan ondersteunen. Honorering is afhankelijk van de ervaring en het netwerk dat meegebracht wordt.
Bij start van de werkzaamheden vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Uitklappen

Wat neem je mee?

Jij bent een pionier en levert op creatieve wijze een bijdrage aan de uitbouw van de Stichting. Je hebt bewezen ervaringen opgedaan als fondsenwerver op projecten en in het structureren van fondsenwervende activiteiten. Je bent van toegevoegde waarde voor de stichting door in jouw rol bij te dragen aan het welbevinden van onze cliënten.
Ook heb je voor deze rol:
  • ervaring als interim fondsenwerver, bij voorkeur in een (zorg) instelling.
  • een netwerk en ervaring in het werven van grote giften voor (bouw) projecten.
  • kennis van én ervaring met het opzetten van een donateurenbestand.
  • een analytisch denkvermogen, je houdt overzicht, kunt organiseren en bent relatie- en resultaatgericht.
  • affiniteit met de geestelijke gezondheidszorg.
Uitklappen

Gerelateerd

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Wil je meer informatie over deze rol? Bel of app dan met Rob Bijl (voorzitter van de Stichting Vrienden van GGz Centraal) via +31 683084484.
Sluitingsdatum: 08-06-2020
Doorsturen