Regio: Hilversum
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: MBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor het ontwikkelen van een nieuwe zorgvorm, zijn wij op zoek naar een collega die wil meewerken aan het opzetten van een nieuwe afdeling. Er zal een afdelingsklimaat bestaan welke is gericht op herstel onder steunende zorg, geïndividualiseerde behandelprogramma’s en de mogelijkheid tot langer verblijf dan momenteel mogelijk is binnen de huidige klinische settingen. De afdeling richt zich op patiënten met ernstige psychiatrische aandoeningen (EPA) die wat langer (3-6 maanden) de tijd nodig hebben voor het herstel na de acute fase in een besloten vorm. De afdeling richt zich op de volgende doelgroepen:
 • Patiënten waarbij de indicatie voor de HIC niet langer aanwezig is maar nog niet stabiel genoeg zijn om met ontslag te gaan.
 • Patiënten met dubbele diagnose waarbij langere periode  van abstinentie van middelen gewenst is om de psychiatrische stoornis te kunnen behandelen
 • Patiënten die een op herstel en/of resocialisatie gerichte klinische aanpak nodig hebben.
 • Binnen deze groepen gaat het verder om patiënten die kampen met gedragsproblemen, welke een langer durende opname nodig hebben op een besloten afdeling en evt. wachten op intensieve behandeling binnen een KIB maar niet dermate ontwrichtend zijn dat zij op een HIC opgenomen moeten blijven.
Kijkend naar de doelgroep wordt het duidelijk dat de patiënten een verschillend opname doel zullen hebben. Om aan alle vraag te voldoen moet een individueel aanbod moet worden geboden, met aandacht voor herstelgerichte zorg. Dit vraagt om flexibiliteit van zowel het verpleegkundige team, als het behandelteam. Je geeft vorm aan deze nieuwe zorgsoort, het afdelingsmilieu en begeleiding van de patiënten. Ook lever je een bijdrage aan de kwaliteitsbevordering. Lijkt het jou leuk om dit mee te helpen ontwikkelen en vanaf de start hier werkzaam te zijn? Reageer dan op deze vacature en laat je informeren over de uitdaging die wij aangaan.

Het team bestaat uit verpleegkundigen, begeleiders, ANIOS en een psychiater. Er wordt nauw samengewerkt met de ambulante collega's, de high en intensive care (HIC) en andere klinische settingen binnen de regio. We staan aan de vooravond van een grote verandering waarin we met elkaar graag een mooi nieuw aanbod aan behandeling en zorg willen opzetten.

Belangrijkste taken in het kort:
 • participeren in de transitie naar de nieuwe zorgsoort/ afdelingsmilieu;
 • herstel ondersteunende zorg bieden aan onze patiënten, zowel individueel als groepsgericht;
 • verpleegtechnische handelingen verrichten en structuur bieden;
 • zelfstandig hanteren van spannende situaties op eigen afdeling en bij ondersteuning elders in het gebouw;
 • een positieve, innoverende bijdrage leveren aan het team en de werksfeer.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

 • een contract voor 24-36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is minimaal € 1.898,- en maximaal € 3.229,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek (conform de CAO GGZ, functiegroep 45);  
 • je wordt actief betrokken om je eigen rooster vorm te geven door middel van een digitale planning;
 • op termijn ontwikkelen van specialisatie binnen de nieuwe afdeling;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en uitstekende flexibele arbeidsvoorwaarden, meer informatie vind je op werkenbijggzcentraal.nl;
 • een VOG verklaring en herregistratie BIG worden door ons vergoed.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Om je werk goed te kunnen doen ben je een teamplayer en lever je graag een bijdrage aan de nieuwe ontwikkelingen. Je bent flexibel, hebt een creatieve werkhouding en je bent alert op de kwaliteit van de geboden zorg.  Verder heb je nodig:
 • een afgeronde mbo-/hbo-opleiding verpleegkunde.
 • zelfstandigheid en adequaat je werk kunnen organiseren.  
Lees meer

Met elkaar

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Lees meer

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Diana de Heus- van 't Hazeveld (teamleider) 06-12332844 of 035- 6557305. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Lees meer
Sluitingsdatum: 06-07-2020
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Susanne van der Klok Recruitment