Regio: Amersfoort Hilversum
Aantal uren per week: 35
Vakgebied: Opleidingsplaatsen
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Onderzoek en innovatie vormen de motor van het vak en zijn daarom nauw met de opleiding tot psychotherapeut verbonden. Bij GGz Centraal verrichten we veel onderzoek, o.a. op het gebied van ontwikkelingsstoornissen, psychotische stoornissen, persoonlijkheidsstoornissen en angst- en dwangstoornissen. Wij bieden je graag de mogelijkheid om jezelf te ontplooien en te verdiepen als psychotherapeut Volwassenen & Ouderen. Per januari 2021 hebben wij drie opleidingsplaatsen voor psychotherapeut V&O beschikbaar. 
 
Het opleidingstraject is zo ingericht dat je twee keer anderhalf jaar binnen een behandelprogramma werkzaam bent om zo brede kennis en ervaring op te kunnen doen met diverse vormen van psychotherapie bij diverse doelgroepen. Binnen de verschillende behandelprogramma’s voer je intakes uit, stel je casusconceptualisaties en gepersonaliseerde behandelplannen op en geef je individuele- en groepspsychotherapie en systeemtherapie. Daarnaast zorg je voor deskundigheidsbevordering van andere disciplines.  
 
De opleidingsplekken startend per 2021 worden vormgegeven binnen de behandelprogramma’s: 
  • Jong volwassenen – Hilversum: binnen het behandelprogramma vindt diagnostiek en behandeling plaats van (jong) volwassenen (18-25 jaar) met problemen op het gebied van stemming, angst, identiteit en emotieregulatie. Er zijn raakvlakken met Kinder- en Jeugdpsychiatrie en Volwassenen psychiatrie. 
  • Polikliniek PHS (persoonlijkheidsstoornissen) - Hilversum: dit behandelprogramma is voor mensen die steeds vastlopen in relaties, werk en of studies. Er wordt psychotherapie geboden in combinatie met vaktherapie (drama-, beeldend- en creatieve-therapie). De behandeling wordt zoveel mogelijk aangeboden in een groep.  
  • Polikliniek PHS (persoonlijkheidsstoornissen) – Amersfoort: binnen dit behandelprogramma worden mensen behandeld met ernstige klachten die voortkomen uit een verstoorde ontwikkeling. Er wordt behalve psychotherapie ook SFT, DGT, MBT en GIT-PD aangeboden. Ook wordt er gewerkt met modules gericht op zelfbeeld en emotieregulatie. 
Als gz-psycholoog in opleiding tot psychotherapeut leer je het behandelproces en het behandelresultaat inzichtelijk te maken. Onder verantwoordelijkheid van een ervaren praktijkopleider ontvang je werkbegeleiding en supervisie op het gebied van het gebruik van verschillende methodieken, persoons- en klachtgerichte behandeling bij patiënten met zeer diverse problematiek. De praktijkopleiders leren jou graag de fijne knepen van het vak en je kunt op hen terugvallen bij vragen, of om mee te sparren. 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

De basis is prima in orde. Je krijgt een contract voor 35 uur per week voor de duur van drie jaar (01-01-2021 t/m 31-12-2023. Het salaris van de GIOP tijdens de opleiding wordt afgeleid van de functionele schaal 65 (minimaal  € 3.465,-- en maximaal € 5.439,-- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek), afhankelijk van relevante werkervaringsjaren als afgestudeerd gedragswetenschapper.

Wij vergoeden 100% van de opleidingskosten (cursorisch onderwijs, inclusief leertherapie), dit is exclusief literatuur. Daarnaast vindt een deel van het cursorisch onderwijs binnen werktijd plaats. Wij hanteren geen terugbetalingsregeling van de studiekosten.

Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, eindejaarsregeling en een pakket op het gebied van pensioen en verzekeringen maakt onder andere deel uit van de secundaire arbeidsvoorwaarden. 
Lees hier  meer over de overige voorwaarden.  
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Vooropgesteld is jouw affiniteit met de geestelijke gezondheidszorg. De doelgroep, de casuïstiek en de ontwikkelingen in dit brede werkveld spreken jouw interesse buitengewoon aan. Vanzelfsprekend ben je geregistreerd als gz-psycholoog en heb je bij voorkeur op verschillende locaties en met verschillende doelgroepen gewerkt.

Eigenschappen als betrokkenheid, doorzettingsvermogen, (intellectuele) nieuwsgierigheid, analytisch inzicht en zelfreflectie helpen jou het beste uit jezelf en je specialisatieopleiding te halen. Talentvolle gz-psychologen met een sterke gerichtheid op innovatie, creativiteit en samenwerking mogen zich dan ook bijzonder aangesproken voelen.
Lees meer

Met elkaar

Wij zijn GGz Centraal, specialist in geestelijke gezondheidszorg, verdeeld over vier regio’s in het midden van het land. Via een actief scholingsbeleid en met oog voor individueel talent, stimuleren wij onze bijna 3.000 medewerkers om hun kwaliteiten te ontwikkelen en optimaal in te zetten voor de beste zorg van onze cliënten. Onderwerpen als samenwerking & kennisdeling, innovatie, accent op veerkracht & herstel, goed werkgeverschap en financieel krachtige bedrijfsvoering bepalen onze dagelijkse praktijk.

Inmiddels kennen wij een jarenlange opleidingstraditie. Jaarlijks bieden wij een ruim aantal erkende praktijkopleidingsplaatsen voor postmaster opleidingen Gedragswetenschappen. Klinisch psychologen, klinisch neuropsychologen, psychotherapeuten en gz-psychologen in opleiding kunnen bij ons het praktijkgedeelte van hun opleiding volgen (P-opleiding).
Lees meer

Versterk ons

Neem voor vragen contact op met Marit Bierman (klinisch neuropsycholoog en P-opleider) of met Liesbeth Smit (klinisch psycholoog en plaatsvervangend P-opleider), via het secretariaat van de opleiding, bereikbaar op 06-23436471 of mail naar secretariaat.p-opleiding@ggzcentraal.nl.

Direct solliciteren? Stuur dan voor 25 mei a.s. jouw cv en motivatiebrief t.a.v. Marit Bierman, P-opleider GGz Centraal. Wij nemen alleen sollicitaties via onze website in behandeling. Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure vind je hier.

De selectiegesprekken vinden plaats in week 24 (op 12 juni 2020). De adviesgesprekken vinden plaats in week 26 (op 24 juni 2020).
Lees meer
Sluitingsdatum: 25-05-2020
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge van Gent

Recruitment Coördinator