Regio: Almere Lelystad
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

In deze rol ga je leiding geven, samen met de teamleider behandelzaken, aan een team van crisisinterventoren (SPV), verpleegkundigen en artsen binnen het cluster spoedeisende psychiatrie. Je bent veel op de werkvloer aanwezig, maar ook veel in het netwerk (rondom acute ggz) en bouwt aan een sluitende aanpak met belangrijke netwerkpartners. Als teamleider bedrijfsvoering is dit waar jij voor zorgt. Op jou kunnen we rekenen als het gaat om:
 • het vormgeven van het samenspel tussen de kliniek, crisisdienst en IHT; dit in samenwerking met collega teamleiders.
 • het zorgen voor een optimaal behandel klimaat in samenspraak met collega’s.
 • het zorgdragen voor een optimale inzet van de medewerkers in het  24 uurs rooster.
 • De organisatie van een maximale in-, door- en uitstroom van patiënten.
   
Met 35 andere professionals vorm je het team spoedeisende psychiatrie. Met jou als teamleider bedrijfsvoering zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, zorg bieden aan patiënten die in psychiatrische crisis verkeren. Het cluster spoedeisende psychiatrie bestaat uit de crisisdienst, de acute opname klinieken en Intensive Home Treatment (IHT). Integratie van deze onderdelen is een speerpunt van dit cluster.
Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Het is een deskundig team met een kwalitatief hoog opleiding -en ervaringsniveau die met elkaar dit jaar de samenwerking tussen de onderdelen:  voorwachten (spv-en) en intensieve home treatment verder willen professionaliseren.

Het flexibel in spelen op vragen vanuit het werkveld is voor ons een uitdaging die wij door middel van een nieuwe en frisse gezamenlijke werkwijze vorm willen gaan geven. Vanzelfsprekend staat het respectvol bejegenen van elkaar en de hulpvrager op de voorgrond  En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als teamleider bedrijfsvoering bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.877,-  en € 4.486,-  (CAO GGZ, functiegroep 60) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 32 - 36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering, voor een fijn extra aan het einde van het jaar.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een goede pensioenregeling. Prettig voor later!
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, een aanvullende pensioenregeling of extra verlof.
   
  Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent zelfstandig en kunt anderen aanzetten om actief mee te denken over de ontwikkeling en professionalisering van de eigen deskundigheid en het eigen behandelprogramma. Uiteraard ben je ook zeer communicatief vaardig, waarmee je vertrouwen weet te wekken en kunt motiveren. Maar je kunt ook duidelijk zijn en je overtuigingskrachtgebruiken. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd vooropstelt, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een relevante afgeronde hbo-opleiding met BIG-registratie aangevuld met een managementopleiding.
 • affiniteit of, nog mooier, ervaring met de doelgroep. Het liefst in een leidinggevende rol.
 • inzicht in de opvattingen over de eigen deskundigheid en bent van daaruit in staat sturing te geven aan je team.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.
Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? De Meregaard in Almere, onze grootste locatie in Flevoland. In een ruim opgezette omgeving dichtbij het centrum van Almere kunnen mensen van alle leeftijden met psychiatrische problematiek hier terecht voor een breed behandelaanbod. Jij en je collega’s leveren zorg vanuit gebiedsteams, specialistische teams en/of klinieken.
De regio Flevoland ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zes gemeenten. Vanuit onze locaties in Almere, Lelystad, Emmeloord en Dronten werken wij samen met ruim 325 collega’s. Flevoland is in beweging, stilstand is achteruitgang. Herstelgerichte patiëntenzorg, waarbij er zo maximaal mogelijk ambulant wordt gewerkt, kenmerkt de visie en aanpak binnen de regio. Evenals ons motto ‘behandelen doen wij samen’, waarbij de patiënt en zijn naasten centraal staan en intensief wordt samengewerkt met lokale netwerkpartners. Focus op eigen regie en autonomie, ruimte om te pionieren en multidisciplinaire samenwerking vind je terug in de visie op patiëntenzorg én werkgeverschap.
 
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als teamleider bedrijfsvoering op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Almere.
Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Frans Bogers (hoofd bedrijfsvoering a.i.) via
+31 622516211 of met Kirsten Nederveen (teamleider behandelzaken) via +31 6 10949384. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.
 
Lees meer
Sluitingsdatum: 29-06-2020
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Yvette Scheltinga
Yvette Scheltinga

Recruitment Coördinator