Verpleegkundig Specialist FACT-team Hilversum (24-36 uur)

Als regiebehandelaar samen met de patiënt de behandeling bepalen. Jij zorgt ervoor.
Regio: Hilversum
Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Patiënten met een ernstig psychiatrische aandoening die langdurige zorg nodig hebben. Met jouw specialisme ben je als regiebehandelaar betrokken bij de behandelingen van onze patiënten, je stelt de behandelplannen op en bent betrokken bij de uitvoering hiervan. Ook denk je mee over de verdere invulling van het behandelprogramma. Kortom, je bent er als verpleegkundig specialist door:
 • patiënten in de eigen omgeving te begeleiden, behandelen, ondersteunen en continuïteit te bieden.
 • steeds te beoordelen of de behandeling nog voldoende aansluit, de veiligheid van de patiënt is gewaarborgd en of de familie/naasten voldoende betrokken zijn.
 • een voorbeeld functie te vervullen en het werken volgens het FACT-model uit te dragen.
 • een bijdrage te leveren aan verschillende projecten die gericht zijn op het herstel van de patiënten. 
 • begeleiding te bieden aan een verpleegkundig specialist in opleiding.
Jouw 25 tot 30 nieuwe collega’s van de twee FACT teams Hilversum-Wijdemeren wachten al op je. Met jou als verpleegkundig specialist zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het bieden van de juiste zorg aan onze patiënten op elk moment. Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Collegiaal, betrokken, professioneel en behulpzaam, we helpen elkaar waar nodig. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Uitklappen

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? De Rembrandthof in Hilversum.

De Rembrandthof is het centrum voor ambulante en klinische behandeling van volwassenen en ouderen met psychiatrische problematiek. Je werkt in het FACT-team Wijdemeren. In de regio Gooi en Vechtstreek werken vier regioteams voor FACT en ouderenpsychiatrie. Uiteraard werken deze teams nauw samen.
 • Hilversum – Wijdemeren (Ankeveen, ‘s-Graveland, Kortenhoef, Loosdrecht, Nederhorst den Berg).
 • Huizen – BEL gemeenten (Blaricum, Eemnes, Laren).
 • Gooise Meren – Weesp (Bussum, Muiden, Muiderberg, Naarden).
De regio Gooi- en Vechtstreek ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zeven gemeenten. Vanuit onze locaties in Bussum, Hilversum, Laren en Huizen werken wij samen met zo’n 440 collega’s. Regie geven, kennis delen, lef en energie tonen, vertrouwen geven en gastgericht zijn, kenmerken het kompas dat richting geeft aan onze visie op patiëntenzorg én werkgeverschap binnen regio Gooi- en Vechtstreek.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als verpleegkundig specialist bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 3.465,- en € 5.439,- (CAO GGZ, functiegroep 65) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 24 - 36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering, voor een fijne extra aan het einde van het jaar.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een goede pensioenregeling. Prettig voor later!
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Uitklappen

Wat neem je mee?

Jij bent gewend om een voortrekkers rol aan te nemen, om vanuit jouw specialisme mensen mee te krijgen. Uiteraard ben je ook goed in samenwerken om verbinding te maken met de collega’s van de twee FACT-teams. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde opleiding tot verpleegkundig specialist ggz/afgeronde Master Advanced Nursing Practice en een BIG registratie (art. 14). 
 • enige werkervaring in de specialistische ggz en kennis van onze doelgroep; patiënten met een ernstige psychiatrische aandoening. 
 • affiniteit met psychofarmaca. 
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Zet jouw talenten in als verpleegkundig specialist op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Hilversum. Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Bert Tijssen (hoofd bedrijfsvoering) via +316 40848816. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.
 
Sluitingsdatum: 13-08-2020
Doorsturen