Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Psychologen en psychotherapeuten Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: WO HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Patiënten met een persoonlijkheidsstoornis. Je geeft hen individuele psychotherapie en DGT vaardigheidstraining, zodat zij zich bewust worden van de manier waarop zij reageren, denken en voelen en leren daarop effectief te reageren.
Kortom, je bent er als DGT therapeut door:
 • het geven van individuele en groepstherapie.
 • het aanleren van vaardigheden.
 • op te treden als coach.
 • samen met ons de DGT verder te ontwikkelen.
Met andere professionals zoals AIOS-en, klinisch- en gz-psychologen, verpleegkundig specialisten, SPV-en, verpleegkundigen en psycho-, systeem- en sociotherapeuten vorm je het team van specialisten in de behandeling van persoonlijkheidsproblematiek. Met jou als DGT therapeut zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, patiënten met een persoonlijkheidsstoornis behandelen in een professionele werkomgeving. Binnen ons specialistische centrum werken we in een polikliniek en met deeltijdbehandeling zoveel mogelijk conform de richtlijnen en hanteren we met name SFT, DGT, MBT en GIT-PD.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Enthousiast, vernieuwend en specialistisch. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als DGT therapeut bij GGz Centraal rekenen op:
 • een brutomaandsalaris van € 2.877,- tot  € 4.486,- (CAO GGZ) op basis van 36 uur en afhankelijk van je opleidingsniveau.
 • een contract voor 24 - 36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering, voor een fijne extra aan het einde van het jaar.
 • 26 vakantiedagen op basis van 36 uur. Daarnaast 35 levensfase-uren op basis van 36 uur, deze zijn naar eigen inzicht te besteden. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een goede pensioenregeling. Fijn voor later!
 • een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket.
 • een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent opgeleid in de DGT, of je hebt ruime ervaring in de DGT en bent bereid een vervolgopleiding te volgen, zodat je als therapeut en coach onze patiënten deze evidence based therapie kunt bieden.
Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde academische opleiding tot SPV, verpleegkundig specialist, gz-psycholoog of psychotherapeut.
 • ervaring in de geestelijke gezondheidszorg.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu en van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Zon & Schild ligt in een goed bereikbare en bosrijke omgeving aan de rand van Amersfoort. Wij bieden een breed behandelaanbod aan patiënten met sterk uiteenlopende ziektebeelden en zorgbehoeften. Wij bieden zowel acute als langdurige zorg, wij kennen open en gesloten afdelingen en afdelingen voor zowel volwassenenpsychiatrie als ouderenpsychiatrie. 
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als DGT therapeut op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Amersfoort. Let op: als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Wil je eerst meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Liesbeth Smit (klinisch psycholoog/psychotherapeut) via +31 612600607.

Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via 088 1340 415.
Lees meer
Sluitingsdatum: 23-06-2020
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge van Gent

Recruitment Coördinator