Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Begeleiders en vaktherapeuten
Opleidingsniveau:
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Jongeren met complexe psychiatrische problematiek in de leeftijd van 12-18 jaar en hun gezin. Door de juiste behandeling te bepalen en uit te voeren breng je de ontwikkeling van de jongeren en hun gezin weer opgang. Daarnaast ben je de spil in de contacten met het systeem en andere betrokken partijen. Kortom, je bent er als gezins- en systeemtherapeut door:
 • binnen een paar gesprekken zicht te krijgen op het gezin en de gezinsdynamiek.
 • het opstellen, uitvoeren en coördineren van het behandelplan.
 • te balanceren tussen de gezinsdynamiek en de eventuele belangenverstrengelingen. 
 • een bijdrage te leveren aan de multidisciplinaire overleggen.
Met 17 andere professionals ben je onderdeel van het team Fornhese kinder- en jeugdpsychiatrie in Amersfoort (12-18 jaar). Met jou als gezins- en systeemtherapeut zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk psychische en psychiatrische behandeling bieden aan jongeren van 12 tot 18 jaar.

Dit doe je samen met jouw collega’s van het multidisciplinaire team. Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Betrokken en collegiaal met aandacht voor elkaar en het werk. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als gezins- en systeemtherapeut bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.877,- en € 4.486,- (CAO GGZ, functiegroep 60) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 24 - 36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering, voor een fijne extra aan het einde van het jaar.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een goede pensioenregeling. Prettig voor later!
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, een aanvullende pensioenregeling of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent creatief, omdat de situatie daar soms om vraagt. Uiteraard ben je ook integer, zodat je goed kunt balanceren tussen de verschillende belangen binnen het gezin. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde opleiding tot gezins- en systeem therapeut en registratie (NVRG).
 • ervaring met complexe problematiek bij jongeren in de leeftijd van 12-18 jaar.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu en van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? De Westsingel in Amersfoort (één van de locaties van Fornhese Kinder- en Jeugdpsychiatrie) waar o.a. diagnostiek en behandelingen voor kinderen en jongeren van 12 – 18 jaar worden gegeven. Fornhese biedt specialistische kinder- en jeugdpsychiatrie voor kinderen van 0 tot 18 jaar en hun naastbetrokkenen. Vanuit verschillende locaties ontfermt Fornhese zich over het totale werkgebied van GGz Centraal. Fornhese staat voor een hoge mate van professionaliteit en expertise. Zowel in onze patiëntenzorg als in onze visie op werkgeverschap. Eigen initiatief, kennisdeling en constructieve samenwerking kenmerkt onze collegiale manier van werken.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als gezins- en systeemtherapeut op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Amersfoort. Let op: als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Wil je eerst meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Iris de Marez Oyens (hoofd behandelprogramma) via +31 683256864. Informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl. Of neem contact op met Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of +31 881340 415.
Lees meer
Sluitingsdatum: 03-06-2020
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Anneloes Steunenberg
Anneloes Steunenberg

Recruitment Coördinator