Regio: Hilversum
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Begeleiders en vaktherapeuten
Opleidingsniveau:
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Voor patiënten met ernstige psychiatrische stoornissen (EPA) die terecht komen op de High & Intensive Care (HIC). Jij biedt directe zorg aan deze patiënten. De diensten zijn divers, onvoorspelbaar en wisselend qua intensiviteit. Kortom, je bent er als begeleider door:
 • zorg afstemmingsgesprekken te voeren met patiënten.
 • de medicatie te verzorgen.
 • in te spelen op onverwachte situaties, de dag kan anders lopen dan vooraf gedacht.
 • actief deel te nemen aan multidisciplinaire overleggen.
 • een bijdrage te leveren aan de inhoudelijke en organisatorische ontwikkeling van de afdeling.
Jouw 20 nieuwe collega’s van de High & Intensive Care wachten al op je. Met jou als begeleider zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, directe zorg bieden aan EPA patiënten.
De High & Intensive Care afdeling biedt kortdurende psychiatrische behandeling aan personen van 18-65 jaar. Binnen deze afdeling worden patiënten behandeld die in crisis verkeren en waarbij kortdurende opname noodzakelijk is. De patiëntengroep is erg divers.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Deskundig, optimistisch en innovatief, wij stimuleren elkaar om met nieuwe ideeën te komen. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.

Herken jij jezelf in de omschreven functie als begeleider maar past de gesloten setting minder bij jou? Dan kijken wij graag met jou naar een passende afdeling binnen de Rembrandthof.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als begeleider bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 1.898,- en € 3.229,-  (CAO GGZ, functiegroep 45) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 24- 36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering, voor een fijne extra aan het einde van het jaar.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een goede pensioenregeling. Prettig voor later!
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij bent stressbestendig, omdat je vooraf niet weet hoe de dag verloopt. Uiteraard ben je ook oplossingsgericht, zodat je direct kunt handelen tijdens onverwachte situaties. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd voorop stelt, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde hbo opleiding Social Work/SPH met een registratie als GGZ-Agoog.
 • ervaring is gewenst, maar ook als je net jouw opleiding hebt afgerond kun je solliciteren.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu en van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? De Rembrandthof in Hilversum. Dit is onze hoofdlocatie in ’t Gooi waar mensen van alle leeftijden met psychiatrische problematiek terecht kunnen voor een breed behandelaanbod. Voor zowel ambulante en klinische zorg op locatie als specialistische zorg vanuit wijkteams. Ook kunnen cliënten in psychiatrische crisis bij de Rembrandthof terecht bij de 24-uurs psychiatrische crisisdienst.

De resultaatverantwoordelijke zorgeenheid Gooi- en Vechtstreek ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zeven gemeenten. Vanuit onze locaties in Bussum, Hilversum, Laren en Huizen werken wij samen met zo’n 440 collega’s. Regie geven, kennis delen, lef en energie tonen, vertrouwen geven en gastvrij zijn, kenmerken ons kompas dat richting geeft aan onze visie op patiëntenzorg en werkgeverschap binnen Gooi- en Vechtstreek.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als begeleider op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Hilversum.

Als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Wil je eerst meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Diana de Heus-van 't Hazeveld (teamleider HIC): +31 356557300 of +31 612332844. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via +31 881 340 415.
 
Lees meer
Sluitingsdatum: 30-06-2020
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Jettie Harrewijn
Jettie Harrewijn

Recruitment Coördinator