Regio: Lelystad
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Als verpleegkundig specialist draag je, in samenwerking met een psychiater, de klinisch geriater en het verpleegkundig team, de verantwoordelijkheid voor de behandeling voor iedere patiënt binnen de klinische opname afdeling Gerontopsychiatrie in Lelystad. Als regiebehandelaar geef jij vorm aan de gehele psychiatrische zorg voor mensen vanaf 65 jaar. Je krijgt te maken met een grote veelzijdigheid en verscheidenheid aan psychiatrische problematiek.
 
De belangrijkste doelen in het komende jaar zijn verder vormgeven aan familieparticipatie en het optimaliseren van de klinische omgeving, het behandelmilieu en de therapeutische setting. Jij krijgt alle ruimte om hier jouw stem op te drukken.
Je werkt met name samen met een teamleider, psychiater, klinisch geriater, maatschappelijk werker en een verpleegkundig team (+/- 17 FTE). Er heerst een gezellige en ontspannen sfeer waarin ruimte is om jezelf te zijn en te groeien. Er heerst een milieu van open communicatie met wederzijds respect.
Je werkzaamheden:
 • in multidisciplinaire samenwerking verricht jij intakes, bepaalt de indicatie en (waar mogelijk) stel je samen met de patiënt een behandelplan vast. Ook verricht je de benodigde handelingen rond ontslag;
 • belangrijk aandachtspunt is het betrekken van het patiëntensysteem bij onderzoek en behandeling;
 • medicamenteuze controles en daarbij behorende onderzoeken (farmacotherapie);
 • zorgdragen voor een goede afstemming van de zorg, tijdige evaluatie en waar nodig bijstelling van de behandeling.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Een voortrekkersrol bij een werkgever die de ambitie heeft om onze doelgroep nog beter te bedienen. Je kunt rekenen op professionele en betrokken collega’s die jou graag in het team verwelkomen.

Verder:

 • een contract van 32-36 uur in de week;
 • een goed bereikbare werklocatie;
 • passende scholing via onze afdeling Training & Ontwikkeling, klik hier voor ons aanbod;
 • werken binnen kantooruren (van 8.30 tot 17.00 uur);
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, een goede pensioenregeling en een bijdrage in de ziektekostenverzekering;
 • een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.14 wet BIG, ter hoogte van € 1.800,- per jaar (naar rato dienstverband);
 • een goed salaris van minimaal € 3.465,- en maximaal € 5.439,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek) conform CAO GGZ, functiegroep 65). 
 • de mogelijkheid deel te nemen aan refereeravonden en tot het volgen van E-learning modules. Heb je nog meer in gedachten dan kun je jouw wensen rond verdere scholing en wetenschappelijk onderzoek met jouw leidinggevende bespreken.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij voelt je thuis in een multidisciplinair en respectvol team. En je bent gewend om een voortrekkers rol te pakken, initiatieven te nemen en snel te schakelen. Je hebt inlevingsvermogen, kunt goed luisteren en bent communicatief vaardig.
Verder:
 • een (bijna) afgeronde opleiding tot GGZ-VS of Master Advanced Nursing Practice GGZ;
 • registratie als verpleegkundig specialist in de ggz (art.14);
 • werkervaring in de specialistische ggz en kennis van psychiatrische ziektebeelden;
 • energie krijgen van samenwerken in een multidisciplinair team;
 • in staat professionele mening te vormen en deze uit te dragen. 
Lees meer

Met elkaar

Een organisatie met geïnspireerde medewerkers, een actief scholingsbeleid en oog voor jouw talent, dat is GGz Centraal. Je krijgt bij ons alle ruimte je kwaliteiten te ontwikkelen om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten.

De RVZe Flevoland heeft grote vestigingen in Almere en Lelystad en een kleine vestiging in Emmeloord en Dronten.
Locatie Meerzicht in Lelystad heeft een breed behandelaanbod voor volwassenen en ouderen. Samen met andere organisaties creëren wij een evenwicht tussen zorg aan huis en zorg in de kliniek, doordat wij naast klinische opname ook ambulante behandeling, psychiatrische intensieve thuiszorg en dagbehandeling aanbieden. De behandeling varieert van kortdurende tot langdurende zorg en van individuele therapie tot groepstherapie. De patiënt, samen met zijn/haar netwerk, staat centraal in de behandeling. Met ons multidisciplinair team bieden wij zorg op maat. 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Lees meer

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Rienk Brandsma (teamleider) 06 230 937 45 of Corrie Be (hoofd behandelprogramma) 036 52 10 226.
Zij nemen graag de tijd voor je en een afspraak voor een informatief gesprek of rondleiding is zo gemaakt!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Lees meer
Sluitingsdatum: 10-08-2020
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Yvette Scheltinga
Yvette Scheltinga

Recruitment Coördinator