Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Artsen
Opleidingsniveau: WO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Ben jij de basisarts/ANIOS met verantwoordelijkheden in een dynamische omgeving? Werk jij graag binnen het programma Langdurige Psychiatrie? Dan zijn wij op zoek naar jou! 
 
Als ANIOS verleen je zelfstandig complexe zorg aan patiënten. Je verricht intakes, doet onderzoek, stelt een werkdiagnose en werkt een (concept) behandelplan uit. In multidisciplinair samenwerkingsverband zorg jij voor continuïteit, uitvoering, controle en evaluatie van het onderzoek en de behandeling. 

Als team hebben wij een open en collegiale cultuur waarin we intensief met elkaar samenwerken. Wij focussen ons op voortdurende verbetering van de kwaliteit van de behandeling en de samenwerking met zowel het multidisciplinaire team, de keten, alsmede de patiënten en diens vertegenwoordigers. Wij vinden het belangrijk dat iedereen proactief meedenkt en staan daarbij open voor feedback. Wij horen dan ook graag jouw visie en aanpak. 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

 • een baan als arts met een snelstroom aan leereffecten, goede werkbegeleiding en wekelijks supervisie van een psychiater; 
 • sneller kans op een opleidingsplek binnen de A-opleiding tot psychiater bij GGz Centraal;
 • wij bieden een arbeidsovereenkomst voor 24 tot 36 uur per week, voor de duur van één jaar (wil je langer blijven dan heel graag);
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.364,- en maximaal € 5.280,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek); 
 • een actief scholingsbeleid, waaronder een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.3 wet BIG, ter hoogte van € 500,- per jaar (werk je minder dan 24 uur dan geldt naar rato dienstverband);
 • wij bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op: werkenbijggzcentraal.nl
Lees meer

Jouw kwaliteiten

 • een afgeronde opleiding tot basisarts en BIG registratie;
 • ervaring is fijn, maar je kunt ook solliciteren als je net jouw opleiding hebt afgerond;
 • affiniteit met de doelgroep;
 • een open houding ten opzichte van zorginhoudelijke vernieuwingen en de bereidheid daarin een actieve rol te spelen; 
 • relativeringsvermogen, doorzettingsvermogen, flexibiliteit en een gezonde dosis humor. 
Lees meer

Met elkaar

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

Het klinische programma voor langdurige psychiatrie Volwassenen biedt diagnostiek en behandeling voor patiënten binnen de gespecialiseerde GGZ. Op het terrein van Zon & Schild is een groot klinisch aanbod te vinden. Er verblijven op dit moment ruim 250 patiënten op deze locatie.
 
De afdeling Langdurige Psychiatrie Volwassenen is gericht op ik-behoud, herstel en rehabilitatie onder andere door leefstijl projecten. Het betreft een doelgroep die naast de ernstige psychiatrische stoornis vaak co-morbiditeit heeft waardoor vaak het metabool syndroom of bewegingsstoornissen optreden. Ook LVB-problematiek komt veelvuldig voor. De focus van de behandeling ligt op behoud van bestaande vaardigheden en een zo zelfstandig mogelijk bestaan opbouwen, waar mogelijk, buiten de kliniek.

GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land. Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Lees meer

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? Neem dan contact op met Paul Stemerding (teamleider) bereikbaar via telefoonnummer 06-83289285. Hij neemt graag de tijd voor je! 

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door. 
Lees meer
Sluitingsdatum: 20-07-2020
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge van Gent

Recruitment Coördinator