Weekend Medewerker Schoonmaak Amersfoort (9 uur)

Schoonmaakwerk in Amersfoort? Jij zorgt ervoor.
Regio: Amersfoort
Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: VMBO
Aantal uren per week: 9
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Zelfstandig de weekend schoonmaak werkzaamheden uitvoeren in onze klinieken. Als weekend schoonmaak medewerker is dit waar jij voor zorgt. Op jou kunnen we rekenen als het gaat om:
 
 • het schoonmaken van verschillende ruimtes binnen onze zorglocaties.
Jouw nieuwe collega’s van het weekend schoonmaak team wachten al op je. Met jou als weekend schoonmaak medewerker zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het schoonhouden van onze klinieken in de weekenden. In teams van twee ga je daarvoor zorgen.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Wij zijn er voor elkaar. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
 
Uitklappen

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen.
Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Amersfoort, locatie Zon & Schild.

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
 
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Als weekend medewerker schoonmaak kun je flexibel aan het werk; alleen op zaterdag of op zondag maar als je meer wilt werken kunnen wij je ook beide dagen inzetten. Per dienst werk je maximaal 5 uur. Ook kun je als weekend medewerker schoonmaak bij GGz Centraal rekenen op:
 • een brutomaandsalaris tussen € 1.529,- en € 2.154,- (CAO GGZ, functiegroep 15) op basis van 36 uur;
 • een contract voor 9 uur per week voor een jaar. Bij wederzijds enthousiasme ligt een vast contract daarna voor de hand;
 • een eindejaarsuitkering, voor een fijn extra aan het einde van het jaar;
 • 166 vakantie uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans;
 • een goede pensioenregeling. Fijn voor later;
 • een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket;
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
 
Uitklappen

Wat neem je mee?

Jij hebt affiniteit met onze doelgroep, patiënten in de geestelijke gezondheidszorg. Uiteraard ben je zelfstandig maar kun je wel goed samenwerken. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij wilt bijdragen aan de allerbeste zorg, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • enige ervaring met schoonmaken. Dit is mooi meegenomen, maar is geen must.
 • een flexibele en collegiale werkhouding. Je vindt het prima om in de weekenden en op feestdagen te werken.
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • een leeftijd van minimaal 16 jaar en steek je graag de houden uit de mouwen.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Zet jouw talenten in als weekend schoonmaak medewerker op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Amersfoort. Let op: als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Wil je eerst meer informatie over de vacature? App of bel dan met Joost Lindenborn (teamleider)
+31 682301237. Hij neemt graag de tijd voor je!
 
Informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl. Of neem contact op met Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of +31 881340 415.
 
Sluitingsdatum: 01-05-2020
Doorsturen