Regio: Hilversum
Aantal uren per week: 32
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Voor patiënten met een ernstige psychiatrische aandoening. Tijdens je opleiding tot sociaal psychiatrisch verpleegkundige ben je bij ons in dienst. Je stelt behandelplannen op en je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en coördineren van deze behandeling in samenwerking met de regiebehandelaar. Kortom, je bent er als sociaal psychiatrisch verpleegkundige door:
 • het geven van zowel individuele- als groepsbehandelingen.
 • herstelgericht te werken. 
 • samen te werken met psychiaters, klinisch psychologen, gz-psychologen, psychotherapeuten, basispsychologen en vaktherapeuten.
Jouw 25 nieuwe collega’s van het diagnostisch behandel en expertisecentrum wachten al op je. Met jou als sociaal psychiatrisch verpleegkundige zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het verzorgen en begeleiden van patiënten met psychotische en bipolaire stoornissen. 

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Doortastend, transparant en behulpzaam. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als sociaal psychiatrisch verpleegkundige bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.091,- en € 3.467 (CAO GGZ, functiegroep 50). De hoogte is afhankelijk van relevante werkervaringsjaren. Bij aanstelling in de functie van SPV wordt bij overgang de promotieregeling toegepast. 
 • de kosten voor het volgen van een opleiding worden door ons vergoed. 
 • een contract voor 32-36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
 • een eindejaarsuitkering, voor een fijne extra aan het einde van het jaar.
 • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een goede pensioenregeling. Prettig voor later!
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Jij krijgt de kans om zelfstandig een caseload op te bouwen en te coördineren. Uiteraard ben je ook stressbestendig, zodat je het overzicht houdt. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd vooropstelt, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een diploma HBO verpleegkunde, met BIG registratie en  minimaal 2 jaar werkervaring in een relevant werkgebied (GGZ of verslavingszorg).
 • de bereidheid om de opleiding tot SPV te volgen en daarnaast minimaal 20 uur te werken. 
 • ervaring met mensen met een psychotische of bipolaire stoornis.
Lees meer

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu en morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? De Rembrandthof in Hilversum. De Rembrandthof is het centrum voor ambulante en klinische behandeling van volwassenen en ouderen met psychiatrische problematiek. De Rembrandthof in Hilversum. Dit is onze hoofdlocatie in ’t Gooi waar mensen van alle leeftijden met psychiatrische problematiek terecht kunnen voor een breed behandelaanbod. Zowel ambulante en klinische zorg op locatie als specialistische zorg vanuit wijkteams. Ook kunnen patiënten in psychiatrische crisis bij de Rembrandthof terecht bij de 24-uurs psychiatrische crisisdienst. Je bent onderdeel van het team Psychotische en Bipolaire stoornissen

De regio Gooi- en Vechtstreek ontfermt zich over een breed werkgebied, verdeeld over zeven gemeenten. Vanuit onze locaties in Bussum, Hilversum, Laren en Huizen werken wij samen met zo’n 440 collega’s. Regie geven, kennis delen, lef en energie tonen, vertrouwen geven en gastgericht zijn, kenmerken het kompas dat richting geeft aan onze visie op patiëntenzorg én werkgeverschap binnen regio Gooi- en Vechtstreek.
Lees meer

Versterk ons

Zet jouw talenten in als sociaal psychiatrisch verpleegkundige in opleiding in  op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Hilversum. Let op: als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Wil je eerst meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Mirjam van der Reijden (sociaal psychiatrisch verpleegkundige) +316 13792711. Informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl. Of neem contact op met Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of +31 881340 415.
 
Lees meer
Sluitingsdatum: 14-07-2020
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Dick Visscher Recruitment