Psychomotorisch Therapeut Lelystad (20 uur)

Voor ambulante én klinische patiënten een gevarieerd psychomotorisch behandelaanbod neerzetten?
Jij zorgt ervoor.
 
Regio: Lelystad
Begeleiders en vaktherapeuten
Opleidingsniveau: HBO
Aantal uren per week: 20
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Voor wie jij er bent? Diverse doelgroepen, zoals ouderen, asielzoekers en patiënten met persoonlijkheidsstoornissen. Vanuit jouw kundige kijk op het verbinden van lichaam en geest en jouw expertise als psychomotorisch therapeut zie jij mogelijkheden om een passend therapie aanbod te bieden voor deze cliënten. Kortom, je bent er als psychomotorisch therapeut door:
 • zelfstandig psychomotorisch therapie (zowel in groepsverband als individueel) te geven binnen het kader van het behandelplan.
 • nauw samen te werken met de (regie) behandelaars.
 • deelname aan multidisciplinaire behandelplan overleggen en samen met jouw collega's  de toegevoegde waarde van vaktherapie over te brengen aan de behandelaars van de RvZe Flevoland.
Jouw vier nieuwe collega’s van het team Vaktherapie & Ergotherapie wachten al op je. Met jou als psychomotorisch therapeut zijn we nóg sterker in wat we doen.Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Professioneel, autonoom en loyaal. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Uitklappen

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu en van morgen.
Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Flevoland.
Jouw inzet vindt met name plaats in de standplaats Meerzicht (Lelystad) op dinsdag en vrijdagochtend, de overige uren word je ingezet bij de AZC in Almere, Dronten en Luttelgeest.
 
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als psychomotorisch therapeut bij GGz Centraal rekenen op:
 • een bruto maandsalaris tussen € 2.154,- en € 3.571,- (CAO GGZ, functiegroep 50) op basis van 36 uur.
 • een contract voor 20 uur per week voor 5 maanden (juni - oktober 2020 in verband met zwangerschapsvervanging).
 • 26 vakantiedagen op basis van 36 uur. Daarnaast 35 levensfase-uren op basis van 36 uur, deze zijn naar eigen inzicht te besteden. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • een goede pensioenregeling. Prettig voor later.
 • indien beschikbaar een poolauto om vanuit locatie Meerzicht in Lelystad te reizen naar de AZC-locaties.
 • een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket.
 • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en vergoeden de kosten.
Uitklappen

Wat neem je mee?

Jij hebt kennis van en ervaring met groepsprocessen waarbij je in staat bent verschillende methodieken te hanteren. Verder heb je affiniteit met de doelgroep asielzoekers en beschik je over relevante kennis en ervaring in het werken met mensen met persoonlijkheidsstoornissen. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd vooropstelt, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde hbo opleiding psychomotorisch therapeut.
 • afgeronde aanvullende cursussen zoals bijvoorbeeld runningtherapie.
 • rijbewijs B.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Zet jouw talenten in als psychomotorisch therapeut op de plek waar het er écht toe doet: versterk GGz Centraal in Flevoland. Solliciteer voor 29 mei 2020 op deze vacature. Let op: als we dé geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Wil je eerst meer informatie over de vacature? Bel of app dan met Cri-Cri Gouw (teamleider) via telefoonnummer +31 6  83219607.

Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Recruitment via recruitment@ggzcentraal.nl of via 088 1340 415.

 
Sluitingsdatum: 29-05-2020
Doorsturen