GGz-Agoog (Polikliniek Volwassenen) Barneveld (28-36 uur)

Regio: Barneveld
Begeleiders en vaktherapeuten
Opleidingsniveau: HBO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Wat ga je doen?

Signaleren, ondersteunen, begeleiden en behandelen van patiënten op het gebied van stemming-, angst- en persoonlijkheidsstoornissen. Jij zorgt ervoor!
Je werkt in een multi-disciplinair behandelteam met psychiaters, een arts, klinisch- en Gz psychologen, psychotherapeuten, sociotherapeut, verpleegkundig specialist en SPV.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Wij doen graag aan deskundigheidsbevordering en gaan voor goede resultaten. Wij zijn een enthousiast team en wij hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.

Je gaat je met name richten op de 3-daagse deeltijdbehandeling op het gebied van stemming. Ook ben je betrokken bij de verdere uitbouw van het behandelprogramma e-health. Individuele deelbehandeling van cliënten in de thuissituatie behoort ook tot het takenpakket.
Kortom, je bent er als ggz-agoog / social worker door:
 • het mede verrichten van intakes;
 • het verrichten van diagnostische behandeling;
 • het binnen multidisciplinair verband geven van individuele therapie en verschillende soorten groepstherapie;
 • het opstellen van behandelplannen;
 • het evalueren van de voortgang van de behandeling;
 • een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling en evaluatie van het behandelbeleid.
Uitklappen

Wat heb je nodig?

Voor de functie is het belangrijk dat je stressbestendig bent. Je hanteert een eigen planning, maar dit kan worden omgegooid door onvoorziene situaties. Dit is geen probleem voor jou want je hebt het overzicht en denkt in oplossingen. Daarnaast heb je een signalerende rol en ben je verbaal sterk zowel in woord als geschrift. Je beschikt ook over een gezonde dosis humor.
En verder heb je nodig:
 • een diploma social work met differentiatie ggz-agoog (je bent ingeschreven bij het registerplein);
 • vakkennis van relevante wetgeving en sociale kaart. Je weet dit op een adequate manier in te zetten;
 • interesse in de ontwikkelingen binnen de behandeling van patiënten met stemming-, angst en persoonlijkheidsstoornissen;
 • ervaring met DGT, MBT en/of schematherapie is een pre;
 • eigen vervoer.
Uitklappen

Wat mag je verwachten?

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als ggz-agoog / social worker bij GGz Centraal rekenen op:
 • een brutomaandsalaris tussen € 2.154,- en € 3.571,- (CAO GGZ, functiegroep 50) op basis van 36 uur;
 • een contract voor 28 - 36  uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract;
 • een eindejaarsuitkering, voor een extra aan het einde van het jaar;
 • 166 vakantie uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans;
 • een goede pensioenregeling. Fijn voor later;
 • een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket;
 • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en de kosten worden vergoed.
Uitklappen

Waar ga je werken?

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu en van morgen.
Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? De Veluwe.

Werk jij straks als ggz-agoog / social worker op de Veluwe?
Wij heten je graag van harte welkom in ons enthousiaste, multi-disciplinaire team op de polikliniek volwassenen. Veertien nieuwe collega’s wachten op je. Met jou als ggz agoog / social worker zijn we nog sterker in wat we doen. Namelijk; het ondersteunen, begeleiden en behandelen van patiënten met stemming-, angst- en persoonlijkheidsstoornissen.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Jelle van de Kraats (teamleider)  +31653431179. Hij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 07-05-2020
Doorsturen