Verzorgende Ouderen Psychiatrie Ermelo (28-32 uur)

Regio: Ermelo
Verzorgenden
Opleidingsniveau: MBO HBO
Aantal uren per week: 32
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Wat ga je doen?

Jouw 25 nieuwe collega’s van het behandelteam Oosterhoorn op de afdeling Heesters wachten al op je. Met jou als verzorgende ouderen psychiatrie zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het verzorgen en begeleiden van ouderen boven de 60 jaar met een psychiatrische problematiek. We zijn vooruitstrevend als het gaat om passende zorg. Belangrijke doelen voor het komende jaar zijn het werken met de robotzeehond Paro en we zijn bezig met de voorbereidingen voor nieuwbouw om een nog betere plek voor onze medewerkers en patiënten te creëren.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Fijn, open en hartelijk. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.

Voor wie jij er bent? Ouderen met een psychiatrische problematiek die continue zorg nodig hebben. Je houdt de zorgvraag nauwlettend in de gaten en signaleert tijdig veranderingen. Kortom, je bent er als verzorgende ouderen psychiatrie door:
 • de patiënt persoonlijk te begeleiden;
 • doordeweeks vaak vroege diensten te draaien waardoor je fungeert als eerste aanspreekpunt;
 • ook op afdelingsniveau de zorg te organiseren;
 • het coachen en begeleiden van collega’s op de leerafdeling;
 • actief deel te nemen aan overleggen;
 • samen te werken in een multidisciplinair team.
Uitklappen

Wat heb je nodig?

Jij bent iemand die stevig in zijn schoenen staat en goed kan omgaan met hectiek. Uiteraard ben je ook sociaal-communicatief vaardig, zodat je de juiste informatie op correcte wijze kan overbrengen aan alle betrokken partijen. Je past binnen GGz Centraal als je net als wij de cliënt altijd vooropstelt, meegaat in veranderingen en jezelf altijd wilt verbeteren. Ook heb je voor deze baan:
 • een afgeronde mbo niveau 3 of 4 verzorgende of heb je een hbo verpleegkunde, BIG geregistreerd, dan ben je ook van harte welkom;
 • enkele jaren ervaring binnen de ggz.
Uitklappen

Wat mag je verwachten?

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als verzorgende ouderen psychiatrie bij GGz Centraal rekenen op:
 • een salaris van minimaal € 1.898,- en maximaal € 3.229,- bruto per maand, afhankelijk van de opleiding, op basis van een 36-urige werkweek (conform de CAO GGZ, functiegroep 40/45); 
 • afhankelijk van jouw voorkeur, bieden wij je een contract voor 28-32 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • een persoonlijk inwerkprogramma;
 • aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren en goede collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • scholingsmogelijkheden zoals bijvoorbeeld BHV basis + jaarlijks herhaling en ART basis + jaarlijks herhaling;
 • de VOG verklaring en herregistratie BIG worden door ons vergoed.
Uitklappen

Waar ga je werken?

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. zo werken we samen aan de ggz van nu en van morgen.

Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Ermelo, landgoed Veldwijk.
 
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met José Hoogenboom (teamleider) +31630494098. Zij neemt graag de tijd voor je!
 
Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.
 
Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
 
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op website
 
Sluitingsdatum: 29-04-2020
Doorsturen