Psychiater Volwassenen Polikliniek Barneveld (16-24 uur)

Regio: Barneveld
Psychiaters en artsen
Opleidingsniveau: WO
Aantal uren per week: 24
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Wat ga je doen?


De polikliniek is bij uitstek een werklocatie voor psychiaters die ook graag zelf behandelingen uitvoeren met alles wat daarbij komt kijken en ook voor hen een rol willen spelen bij behandelingen die door de andere regiebehandelaars van het team worden uitgevoerd. Het behandelaanbod omvat de volgende specialistische zorglijnen: persoonlijkheidsstoornissen, stemmingsstoornissen en angst- en dwangstoornissen. De behandelingen zijn individueel of in groepsverband. Intensieve 3-daagse deeltijdbehandeling is mogelijk voor stemmings- en angststoornissen en voor persoonlijkheidsstoornissen (schematherapie). 

Als psychiater heb je een zeer gevarieerde en dynamische functie. Het team behandelt een breed scala aan psychiatrische stoornissen en als psychiater heb je daar in veel gevallen een belangrijke rol in. Ook participeer je in het multidisciplinaire behandelingsoverleg en in de beoordeling van nieuwe intakes en het overleg daarover. Het team wordt geleid door een teamleider beheer en een teamleider zorg. Verder draai je mee in de achterwachtregeling voor de 7x24-uursdienst.
Uitklappen

Wat heb je nodig?

  • een BIG registratie als psychiater. Heb je de opleiding tot psychiater bijna afgerond? Ook dan ben je van harte welkom om te solliciteren;
  • open houding ten opzichte van zorgvernieuwing, zoals e-health-ontwikkeling. Zo werken we samen aan de ggz van de toekomst;
  • je bent een specialist, maar ook een verbinder. Je speelt een actieve verbindende rol in de samenwerking met de diverse ketenpartners in het ambulante veld (huisarts, POH-GGZ, generalistische basis- GGZ) en met de klinische GGZ-voorzieningen in de regio en derdelijns-voorzieningen;
  • een rijbewijs.
Uitklappen

Wat mag je verwachten?

Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt in je werk. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent. Betere zorg begint bij jou en daar ondersteunen en faciliteren we je graag in. Ook kun je als psychiater bij GGz Centraal rekenen op:
  • het salaris is conform CAO GGZ en beleid van GGz Centraal (AMS regeling is van toepassing);
  • een contract voor 16-24 uur per week voor onbepaalde tijd. De inzet van de uren is bespreekbaar. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract;
  • een eindejaarsuitkering;
  • 166 vakantie uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans;
  • een goede pensioenregeling. Fijn voor later!
Verder kun je ook rekenen op een persoonlijk studiebudget, een goede dienstreiskosten vergoeding en adequate administratieve ondersteuning. En vooral ruimte om jouw persoonlijke inbreng aan de directe patiëntenzorg toe te voegen.
Uitklappen

Waar ga je werken?

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu en van morgen. 
Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek?  De polikliniek volwassenen in Barneveld en Nijkerk.

Het polikliniekteam volwassenen Barneveld/Nijkerk is een hecht en multidisciplinair team. Naast de psychiaters bestaat het team uit klinisch psychologen, gezondheidzorgpsychologen, een arts/psychotherapeut, een verpleegkundig specialist, basispsychologen, SPV, twee deeltijdverpleegkundigen en twee non-verbale therapeuten. 

Op de locaties Barneveld en Nijkerk zijn het ambulante ouderenteam, de polikliniek verslavingszorg en een FACT-team werkzaam. Voor specifieke doelgroepen wordt nauw samengewerkt met het ambulatorium Harderwijk en de kliniek op het landgoed Veldwijk in Ermelo.
Uitklappen

Gerelateerd

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Pieter Klaasse (hoofd zorg, cluster Zuid-Veluwe) +31623813169. Hij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 12 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 10-06-2020
Doorsturen