Basispsycholoog Stemming- en Angststoornissen Harderwijk/Wezep (32-36 uur)

Regio: Harderwijk Wezep
Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Wat ga je doen?

Het terugdringen van stemming- of angststoornissen zodat cliënten hun leven weer kunnen oppakken. Jij kunt van waarde als basispsycholoog in onze poliklinieken in Harderwijk en Wezep. Kom ons team versterken!

Binnen de zorglijn vinden zowel behandelingen als (psycho)diagnostische onderzoeken plaats. Naast individuele behandelingen, worden er groepsbehandelingen en een deeltijdbehandeling aangeboden. Als basispsycholoog werk je onder supervisie en verantwoordelijkheid van de behandelteamleider.
 • Je doet intakes en vervolgonderzoek 
 • Je draagt zorgt voor relevante rapportages
 • Je voert individuele –en groepsgesprekken
 • Je neemt deel aan de diverse multidisciplinaire overlegvormen
Je bent onderdeel van een multidisciplinair team, dat werkt vanuit het ambulatorium in Harderwijk. We hechten waarde aan het uitwisselen van kennis en ervaring door de professionals. Een van onze speerpunten is de continue ontwikkeling van de professional. Evidence-based werken en effectmeting staat centraal in onze werkwijze.
Uitklappen

Wat heb je nodig?

Wij vinden het belangrijk dat jij zelfstandig kunt werken en je eigen grenzen kent. Je weet wanneer je de supervisor of hoofd behandelprogramma moet inschakelen als deze grenzen bereikt worden. Verder heb/ben je:
 • een afgeronde academische opleiding psychologie aangevuld met enige werkervaring in de GGZ;
 • een aanvullende opleiding en ervaring in het geven van cognitieve gedragstherapie is een pré;
 • goede contactuele eigenschappen en stressbestendig.
Uitklappen

Wat mag je verwachten?

Je komt te werken in een fijn team waarin samenwerken en kennisdeling centraal staat. Er is genoeg ruimte voor ontwikkeling. Verder mag je verwachten:
 • een contract voor 32-36 uur per week voor bepaalde tijd voor de duur van 12 maanden;
 • een salaris conform de CAO GGZ, functiegroep 60 (minimaal € 2.877,- en maximaal € 4.486,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • een actief scholingsbeleid;
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en de kosten worden vergoed.
Uitklappen

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

De RVZe Veluwe & Veluwe Vallei biedt specialistische zorg aan volwassenen en ouderen met psychiatrische problemen, op het landgoed Veldwijk in Ermelo en locaties daarbuiten. Veluwe & Veluwe Vallei heeft uitgebreide behandelvoorzieningen voor mensen met uiteenlopende psychiatrische problematiek. De poliklinieken in Harderwijk en Wezep omvatten de volgende specialistische zorglijnen: persoonlijkheidsstoornissen, stemmings- en somatoforme stoornissen, eetstoornissen, 24-uurs acuut, ADHD en autisme. Voor de zorglijn stemming- en angststoornissen in Wezep en Harderwijk zoeken wij een basis psycholoog
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Roelie de Groote (teamleider) +31 651642200 of met Ivo Stessel (psychiater) 0341 462300. Zij nemen graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 06-04-2020
Doorsturen