Begeleider Beschermd Wonen Putten (28-36 uur) 
Regio: Putten
Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: MBO HBO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Wat ga je doen?

Het vergroten van de zelfredzaamheid van de cliënt. Jij zorgt ervoor!
Als begeleider wonen ga je aan de slag met de EPA (ernstige psychische aandoening) doelgroep, die je begeleidt en stimuleert te groeien in vaardigheden om juist die stap naar zelfstandigheid te maken. Het doel is dat cliënten zo zelfstandig mogelijk kunnen deelnemen aan het sociaal-/maatschappelijke leven. De begeleiding is sterk gericht op praktische en sociale vaardigheidstraining en persoonlijke ontwikkeling. Je doet dit vanuit een methodische werkhouding.

Op de Ganzenhof is niets te gek! Je werkt in een uiterst enthousiast team waar het mogelijk is om je eigen passie in te zetten voor het welzijn van de cliënten. Zo heeft een persoonlijk begeleider, wiens passie sport is, de mogelijkheid gekregen om een sportprogramma voor de cliënten op te zetten. Ben jij creatief? Laat het vooral weten. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Zo werk jij
De cliënt individueel of in groepsverband begeleiden en contact onderhouden met het sociale netwerk van de cliënt. Als begeleider beschermd wonen is dit waar jij voor zorgt.
Op jou kunnen we rekenen als het gaat om:
 • een vertrouwensband opbouwen met cliënten;
 • samenwerken met collega’s vanuit klinische voorzieningen, FACT-teams en WMO-consulenten;
 • actieve deelname aan verschillende overleggen.
Uitklappen

Wat heb je nodig?

  Als begeleider ben je empathisch aangelegd en verbaal sterk in woord en geschrift.
  Verder heb je:
  • een afgeronde mbo- (niveau 4) of hbo-opleiding (Social Work of Verpleegkunde);
  • een heldere visie op rehabilitatie en herstel en je kunt deze vertalen naar praktisch handelen.
  Uitklappen

  Wat mag je verwachten?

  • een contract voor 28-36 uur per week voor de duur van 12 maanden;
  • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45, afhankelijk van opleiding en werkervaring (minimaal €1.898,- en maximaal €3.229 bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
  • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden en een actief scholingsbeleid. Zie hiervoor website
  • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en de kosten worden vergoed.
  Uitklappen

  Waar ga je werken?

  Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu en van morgen. 

  Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? De Ganzenhof in Putten.


  Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
  Uitklappen

  Gerelateerd

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

  Solliciteren

  Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Fleur Mensink (Teamleider Bedrijfsvoering) +31610209008. Zij neemt graag de tijd voor je!
   
  Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.
   
  Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
  Sluitingsdatum: 28-04-2020
  Doorsturen