Begeleider Resocialisatie en Herstel Bussum (32 uur) 
Regio: Bussum
Begeleiders en vaktherapeuten
Opleidingsniveau: MBO HBO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Wat ga je doen?

Coördineren en uitvoeren van de juiste zorgbegeleiding. Jij zorgt ervoor.

Je houdt je bezig met het coördineren en uitvoeren van de begeleiding van patiënten zoals die in het behandelplan is beschreven en betrekt hierbij de naasten. Begeleiding aan patiënten doe je zowel individueel als ook in groepsverband. Je stemt daarbij zoveel mogelijk af op de mogelijkheden en wensen van de client.
En verder kunnen we op je rekenen als het gaat om:
 • het houden van zorg afstemmingsgesprekken; 
 • het verzorgen van medicatie;
 • samenwerken met collega’s van de ambulante woonbegeleiding en het FACT-team;
 • actieve deelname aan verschillende overleggen;
 • mee ontwikkelen van een herstelgerichte leefomgeving;
 • leerlingbegeleiding.
Uitklappen

Wat heb je nodig?

Als begeleider is het belangrijk dat jij mensenkennis en inlevingsvermogen hebt. Je staat klaar voor de cliënten en biedt een luisterend oor wanneer zij dat nodig hebben. Door jouw enthousiasme weet je mensen te motiveren en te stimuleren. Daarnaast beschik je over doorzettingsvermogen en ben je geduldig.
Verder heb/ben je:
 • een afgeronde mbo of hbo-opleiding (verpleegkunde of social work);
 • je bent gewend om zelfstandig te werken en adequaat te organiseren;
 • ervaring in de psychiatrie, affiniteit met de doelgroep en methodisch werken zijn een pre.
Heb je kennis van oplossingsgerichte gesprekstechnieken? Dan is dit zeer welkom! 
Uitklappen

Wat mag je verwachten?

 • een persoonlijk inwerkprogramma;
 • een contract voor onbepaalde tijd voor 32 uur per week;
 • salaris conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.898,- en maximaal € 3.229,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • een actief scholingsbeleid en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden; je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • de aanvraag van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is onderdeel van de procedure, wij vragen de verklaring voor je aan en de kosten worden vergoed.
Uitklappen

Waar ga je werken?

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken wij samen aan de ggz van morgen. Onze locaties vind je in het midden van het land. Ons werkgebied strekt zich uit over Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Jouw nieuwe werkplek? Bussum, locatie De Mauritzhof.

Werken in een team binnen de Mauritzhof betekent werken in een goede sfeer met betrokken collega's, waarbij er verschillende uitdagingen op je pad komen. In dit centrum wordt zowel klinische als ambulante dagbehandeling geboden. De behandeling komt tot stand middels de FACT methodiek en is herstelgericht op symptomatisch, sociaal en persoonlijk gebied. De kliniek bestaat uit twee afdelingen, één afdeling voor leefstijl en herstel en één afdeling voor resocialisatie en herstel. Het komt regelmatig voor dat je ook op andere afdelingen werkt. Je werkt nauw samen met verpleegkundigen, ervaringsdeskundigen en andere functionarissen, onder supervisie van de teamleider. Binnen het team is er behoefte aan kennis op het gebied van het schrijven van doelgerichte begeleidingsplannen vanuit de herstelgerichte werkstijl. Het stimuleren van een gezonde leefstijl is een speerpunt.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met één van de teamleiders Marco Stronkhorst +31 6 22057094 of Ellen van der Blom +31 6 51918784. Zij nemen graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 28-04-2020
Doorsturen