Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Stemming, Angst en Persoonlijkheidsstoornissen Barneveld (28-32 uur)

Regio: Barneveld
Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO
Aantal uren per week: 32
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Wat ga je doen?

Signaleren, ondersteunen, begeleiden en behandelen van patiënten op het gebied van stemming-, angst- en persoonlijkheidsstoornissen. Jij zorgt ervoor!
Je werkt in een multidisciplinair behandelteam met psychiaters, een arts, klinisch psychologen en gz-psychologen, psychotherapeuten, een verpleegkundig specialist, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen en sociotherapeuten.

Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Wij doen graag aan deskundigheidsbevordering  en gaan voor goede resultaten. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.

Je gaat je richten op de 3-daagse deeltijdbehandeling op het gebied van stemming. Ook houd jij je bezig met de verdere uitbouw van het behandelprogramma e-health. Individuele deelbehandeling van cliënten in de thuissituatie behoort ook tot het takenpakket.

Je houdt je bezig met:

 • het verrichten van intakes;
 • het verrichten van diagnostische behandeling;
 • het geven van individuele therapie en verschillende soorten groepstherapie;
 • het opstellen van behandelplannen;
 • het evalueren van de voortgang van de behandeling;
 • een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling en evaluatie van het behandelbeleid.
Uitklappen

Wat heb je nodig?

Voor deze functie is het belangrijk dat je stressbestendig bent. Je hanteert een eigen planning, maar dit kan worden omgegooid door onvoorziene situaties. Dit is geen probleem voor jou, want je hebt het overzicht en denkt in oplossingen. Daarnaast heb je een signalerende rol en ben je verbaal sterk zowel in woord als geschrift. En verder heb je nodig:
 
 • een diploma verpleegkunde met BIG registratie en aangevuld met opleiding tot SPV;
 • vakkennis van relevante wetgeving en sociale kaart. Je weet dit op een adequate manier in te zetten;
 • interesse in de ontwikkelingen binnen de behandeling van patiënten met stemming-, angst- en persoonlijkheidsstoornissen;
 • ervaring met GRB, DGT, MBT en/of schema-therapie is een pré;
 • de beschikking over eigen gemotoriseerd vervoer.
Uitklappen

Wat mag je verwachten?

 • een contract voor 28 tot 32 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • salaris conform de CAO GGZ, functiegroep 55 (minimaal € 2.479,- en maximaal € 4.010,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek). De inschaling is afhankelijk van jouw ervaring;
 • referentiecheck en een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is een onderdeel van onze selectieprocedure (wij vergoeden de kosten);
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze website.
Uitklappen

Waar ga je werken?

Werk jij straks als sociaal psychiatrisch verpleegkundige op de Veluwe?
We heten je graag van harte welkom in ons enthousiaste, multidisciplinaire team op de Polikliniek “Volwassenen”. Veertien nieuwe collega’s wachten op je. Met jou als sociaal psychiatrisch verpleegkundige zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, het ondersteunen, begeleiden en behandelen van patiënten met stemming-, angst- en persoonlijkheidsstoornissen.

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Jelle van de Kraats (Teamleider Bedrijfsvoering) bereikbaar via telefoonnummer +31653431179. Hij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op onze website.
 
Sluitingsdatum: 15-04-2020
Doorsturen