Verpleegkundig Specialist FACT Harderwijk-Wezep (28-36 uur)

Regio: Harderwijk Wezep
Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Wat ga je doen?

Je komt te werken in een leuk team waar professionele inbreng wordt gewaardeerd. Met jou als verpleegkundig specialist zijn we nóg sterker in wat we doen. Wij behandelen en ondersteunen EPA-patiënten in de regio middels de FACT-methodiek. Het gaat hierbij om mensen met een complexe problematiek op verschillende levensgebieden. De behandeling vindt plaats in de directe omgeving van de cliënt, dáár waar hij of zij het dagelijkse bestaan moet opbouwen.
 
Hoe je ons team het beste kunt omschrijven? Collegiaal, professioneel, zelfstandig handelend, en sfeervol. En het belangrijkste: we hebben plezier in wat we doen. We werken hard, mét ons hart.
Je bent regiebehandelaar en werkt samen met een collega verpleegkundig specialist in een volledig bezet multidisciplinair FACT team.
 
Op jou kunnen we rekenen als het gaat om:
 • behandelplannen opstellen en bespreken met de patiënt, familie en persoonlijk begeleider;
 • behandelbeleid uitvoeren, coördineren en evalueren;
 • het voeren van intake-, voortgangs- en eindgesprekken;
 • het bepalen van de indicaties;
 • flexibele inzet bij huisbezoeken en snelle beoordeling bij (dreigende) crisis.
 • voorschrijven van medicatie en evaluatie op werking en bijwerking.
Uitklappen

Wat heb je nodig?

Onverwachte situaties zijn aan de orde van de dag. Het is daarom belangrijk dat je goed prioriteiten kunt stellen en stressbestendig bent. Je onderscheidt je als regiebehandelaar door zelfstandig te werken en zorg inhoudelijk te handelen. In ons team hebben we verschillende aandachtsgebieden en we zouden het een leuke bijkomstigheid vinden als jouw interesse uitgaat naar persoonlijkheidsproblematiek.

En verder heb je nodig:
 • een afgeronde opleiding tot verpleegkunde specialist ggz met BIG registratie;
 • affiniteit met de EPA-doelgroep. 
Werkervaring? Mooi! Ben je net klaar met je studie dan ben je ook van harte welkom om te solliciteren.
Uitklappen

Wat mag je verwachten?

 • een contract voor 28 tot 36 per week voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3364,- en maximaal € 5280,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • eventueel een aanvullende opleiding op het gebied van EMDR;
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze  website;
 • een referentiecheck en het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure.
Uitklappen

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten.
  
Wil je meer weten? Kijk op de
website.
 
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Solliciteren

Is jouw interesse gewekt en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Aldine de Graaf +31620003559, teamleider FACT Harderwijk of José Bom verpleegkundig specialist +31683288895. Zij nemen graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

 
Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
 
Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op onze website.

 
Sluitingsdatum: 15-04-2020
Doorsturen