Verpleegkundige gebiedsteam Noordoostpolder en Urk (32-36 uur)

Regio: Emmeloord
Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: MBO HBO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Wat ga je doen?

De patiënt helpen om te werken aan de eigen behandeldoelen en de samenwerkingen in het netwerk verder uitbouwen. Jij zorgt ervoor.

Als ambulant verpleegkundige (ben je samen met de SPV) een belangrijke partner in de verbinding tussen patiënt, gebied- en netwerkpartners en het team. Je werkt voor het gebiedsteam Noordoostpolder en Urk, met als standplaats Emmeloord. Jouw uitdaging is de case-load verder opbouwen en de samenwerking in het netwerk van jouw regio vergroten. Vanuit jouw expertise pak je hierin de rol als ggz verpleegkundige.

Als onderdeel van een multidisciplinair team bied je herstelgerichte patiëntenzorg aan. Je werkt zowel ambulant als poliklinisch, waardoor je in een snel tempo een groot scala aan psychiatrische ziektebeelden leert kennen en herkennen. Door middel van een outreachende benadering bied je praktische ondersteuning aan de patiënt en help je de patiënt om te werken aan de eigen behandeldoelen. Je bent in staat om tijdig te signaleren, wanneer het thuis minder goed gaat en meer zorg geïndiceerd moet worden. Ook onderhoud je contact met de netwerkpartners en stem je de behandeling in goed overleg af. Als verpleegkundige heb je een signalerende rol. In die hoedanigheid denk je mee over de invulling van behandelingen en doe je verbetervoorstellen waar nodig. Je neemt deel aan multidisciplinaire overleggen, intervisie en richt je actief op intercollegiale kennisoverdracht.

Je bent onderdeel van een professioneel en enthousiast team van, psychologen, psychiater, verpleegkundigen, SPV en maatschappelijk werker. We houden van korte lijnen en regelmatig intercollegiaal overleg. Inhoudelijke ontwikkeling van een goede organisatie hebben wij hoog in het vaandel staan. De ontwikkelingen van het team en van het individu krijgen dan ook volop aandacht. Je krijgt de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen in je vak en samen met je collega’s zorg je voor het behoud en de ontwikkeling van vakspecifieke kennis. Kernwoorden die ons team omschrijven zijn: enthousiasme, ervaring, gedrevenheid, multidisciplinair werken, collegialiteit en humor.
Uitklappen

Wat heb je nodig?

Je staat bekend om jouw goede sociale vaardigheden en je vindt het leuk om mee te denken op beleidsniveau en de vertaalslag te maken naar de praktijk. De samenwerking met ketenpartners is belangrijk en de samenwerking met meerdere partijen kan complex zijn, je bent je hiervan bewust. Je zoekt actief contact met partijen die betrokken zijn bij de patiënt om tot een goede zorgafstemming te komen. Je richt je hierbij op mogelijkheden in plaats van beperkingen.

Verder is van belang: 
 • een diploma verpleegkundige niveau 4 of 6, met BIG registratie;
 • bij voorkeur ervaring met ambulant werken;
 • in bezit van rijbewijs en auto;
 • kennis van de sociale kaart is een grote plus.
Uitklappen

Wat mag je verwachten?

 • een salaris van minimaal € 1.843,- en maximaal € 3135,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek (conform de CAO GGZ, functiegroep 45);  
 • een arbeidsovereenkomst voor 32 tot 36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • een persoonlijk inwerkprogramma;
 • via de afdeling Training & Ontwikkeling kun je trainingen en E-learning volgen, zoals ART(Agressie Regulatie Training), de MAT en diverse klinische lessen; 
 • doorgroei mogelijkheden via de opleiding HBO-V, SPV of uiteindelijk verpleegkundig specialist;
 • je wordt actief betrokken om je eigen rooster vorm te geven door middel van een digitale planning; 
 • flexibele arbeidsvoorwaarden, jij bepaalt hoe je die inzet;
 • een VOG verklaring en herregistratie BIG worden door ons vergoed.
Uitklappen

Waar ga je werken?

In Flevoland hebben wij de ambulante behandeling voor volwassenen georganiseerd in 8 gebiedsteams: 4 in Almere, 2 in Lelystad, 1 in de Noordoostpolder en 1 in Dronten. Naast de gebiedsteams hebben wij een regio breed opererende 24-uurs crisisdienst en een IHT-team. Indien opname noodzakelijk is, kan dat in een van onze open of gesloten klinieken. De gesloten kliniek is gehuisvest in Almere en de open klinieken in Lelystad.

De gebiedsteams zijn multidisciplinaire teams en bieden behandeling aan mensen met een breed scala aan psychische problemen (angst- en stemmingsproblematiek, persoonlijkheidsproblematiek trauma, schizofreniespectrum- en andere psychotische stoornissen en co-morbide problematiek). We leveren ‘outreachende’ en poliklinische zorg en behandeling. In contact met patiënten staat het vergroten van de eigen regie van cliënten voor op. De samenspraak met het systeem van de cliënt en eventuele andere zorgaanbieders (interne collega’s en of netwerkpartners) is hierbij van belang. We werken allemaal vanuit de “herstel ondersteunende zorg” gedachte.

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Geert Meijer (teamleider) +31 612141870. Hij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 6 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 30-04-2020
Doorsturen