Inhoudelijk Coördinator Kliniek Kinder- en Jeugdpsychiatrie Almere (20-36 uur)

Regio: Almere
Psychologen en psychotherapeuten
Opleidingsniveau: WO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Wat ga je doen?

Ben jij een behandelaar met coördinerende werkervaring? Ligt jouw hart bij de kinder- en jeugdpsychiatrie? Lees dan snel verder!

Als coördinator van de kliniek kinder- en jeugd werk je voorrnamelijk binnen onze kliniek, waar jongeren een klinische opname krijgen. Naast de BOPZ functie (gesloten groep) hebben wij ook een kortdurende behandel -en diagnostiekfunctie voor kinderen en jongeren uit ons hele verzorgingsgebied. De kliniek heeft 3 groepen met elk plaats voor 8 jongeren.

Het betreft een nieuwe functie waarin je een centrale positie hebt in de instroom, doorstroom en uitstroom van patiënten. Je plant, coördineert en bewaakt het opnameproces, door o.a. te overleggen met de behandelaren. In behandelplanvergaderingen en voortgangsgesprekken heb je een centrale positie en informeer je alle betrokkenen. Ook ben je de contactpersoon voor interne en externe verwijzers, je vervult daarmee een triagefunctie. Samen met de teamleider voer je intakegesprekken ten behoeve van de diagnostiek en behandelingen. Ook plan je de diagnostiekonderzoeken en behandelactiviteiten en communiceer je naar de verwijzers over het ontslag van de cliënten. Ook zijn we bezig onze klinische zorg te transformeren. Vanuit jouw expertise vragen wij je mee te denken over dit proces.

De werkzaamheden als coördinator betreffen tussen de 20 en 24 uur. De overige uren word je ingezet als behandelaar. Dit verdeling van de taken zal in overleg plaatsvinden.

Uitklappen

Wat heb je nodig?

  • een afgeronde academische opleiding tot psycholoog, orthopedagoog of verpleegkundig specialist, met behaalde basisaantekening psychodiagnostiek;
  • ruime ervaring met kinder- en jeugdpsychiatrie;
  • ervaring in een coördinerende functie binnen de GGZ;
  • goede communicatieve vaardigheden en kunnen omgaan met tegengestelde belangen, je bent de schakel tussen verschillende partijen.
Uitklappen

Wat mag je verwachten?

  • een contract voor 20-36 uur per week (afhankelijk van jouw voorkeur) voor onbepaalde tijd;
  • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 60 (minimaal € 2877,- en maximaal € 4.486,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
  • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze werkenbijggzcentraal.nl
  • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure. Wij vragen de VOG voor je aan en vergoeden de kosten;
Uitklappen

Waar ga je werken?

GGz Centraal Fornhese is een aanbieder van specialistische jeugd geestelijke gezondheidszorg aan kinderen van 0 tot 18 jaar en hun naastbetrokkenen. Fornhese richt zich primair op diagnostiek en behandeling van complexe kinder- en jeugdpsychiatrische problematiek, waarbij het (weer) op gang brengen van de ontwikkeling van deze kinderen en jeugdigen binnen het gezin, op school en in het 3e milieu centraal staat.

Het behandelaanbod bestaat uit ambulante, deeltijd en klinische behandelingen georganiseerd in behandelprogramma’s in regioteams in Hilversum, Almere, Lelystad, Ermelo en Amersfoort. Daarnaast is er een overstijgend behandelprogramma voor spoedeisende en complexe ambulante zorg.

Als kinder- en jeugdpsychiatrische voorziening zijn wij actief binnen het brede veld van jeugdzorg en werken wij samen met andere zorgaanbieders. Fornhese biedt een prettige en uitdagende werkomgeving. Collegialiteit en werkplezier vormen de basis voor een constructieve samenwerking met een hoge mate van professionaliteit. Fornhese biedt ook opleidingsplaatsen voor onder andere de GZ opleiding.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Gerelateerd

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Cor Anneveldt (hoofd bedrijfsvoering) 06- 22591227. Hij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 14-04-2020
Doorsturen