Doorsturen
 
Doorsturen
 

Leerling Verpleegkundige HBO-V Verkort Flevoland Almere/Lelystad (32 uur)

In september 2020 start onze opleiding voor leerling hbo verpleegkundige deeltijd bij de Hogeschool Viaa in Zwolle en de Christelijke Hogeschool Ede (CHE). Deze verkorte opleiding duurt 2,5 jaar en kan worden gevolgd door leerlingen die al verpleegkundige niveau 4 zijn.Met de opleiding hbo-v deeltijd word je opgeleid ...

 • Regio: AlmereLelystad
 • Vakgebied: OpleidingsplaatsenVerpleegkundigen
 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren per week: 32 uur

Wat ga je doen?

In september 2020 start onze opleiding voor leerling hbo verpleegkundige deeltijd bij de Hogeschool Viaa in Zwolle en de Christelijke Hogeschool Ede (CHE). Deze verkorte opleiding duurt 2,5 jaar en kan worden gevolgd door leerlingen die al verpleegkundige niveau 4 zijn.
Met de opleiding hbo-v deeltijd word je opgeleid om hoogwaardige verpleegkundige zorg te kunnen bieden aan patiënten. Je doet je opleiding binnen de gebiedsteams, dit zijn multidisciplinaire teams die outreachende en poliklinische begeleiding en behandeling bieden aan mensen met een breed scala aan psychische problemen (angst- en stemmingsproblematiek, persoonlijkheidsproblematiek, trauma, schizofreniespectrum- en andere psychotische stoornissen en co-morbide problematiek). Op basis van een verpleegplan werk je vanuit de “herstel ondersteunende zorg” gedachte, waarbij het vergroten van de eigen regie van patiënten voorop staat. 


Tijdens je opleiding leer je te begeleiden bij zelfredzaamheid en op psychosociaal & sociaal-maatschappelijk gebied. Uiteindelijk ontwikkel je je van niveau 4 naar niveau 6 en heb je geleerd de zorg te coördineren en te evalueren. En ben je in staat om zelf werkbegeleider te zijn en beleidsmatige taken uit te voeren. Richting collega’s krijg je een coachende en consultatieve functie.
Er is tijdens de opleiding aandacht voor het je eigen maken van alle CanMeds rollen en hbo-kwalificaties zoals: ontwerper, beroepsbeoefenaar, zorgverlener, regisseur en coach. Ook leer je contacten te onderhouden met familie, bezoekers, mantelzorgers en andere hulpverlenende instanties. We verwachten dat je actief deelneemt aan relevante onderzoeken en studies op het gebied van de verpleegkundige praktijk.

Wat heb je nodig?

 • een mbo diploma verpleegkunde,  Social Work of ggz-agoog (incl. BIG registratie);
 • het vermogen om op hbo-niveau te studeren;
 • ervaring in de psychiatrie;
 • de bereidheid om je te verbinden aan en actief mee te bewegen binnen onze organisatie;
 • een proactieve studiehouding.

Wat mag je verwachten?

Je krijgt bij ons alle ruimte om leren en werken te combineren en je kwaliteiten te ontwikkelen, zodat jij doorgroeit naar verpleegkundige niveau 6.
Daarvoor bieden wij je een leerarbeidsovereenkomst voor 32 uur per week voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren wordt de overeenkomst verlengd tot het einde van de opleiding, met baangarantie binnen GGz Centraal. En:
 • een salaris conform de CAO GGZ en de salarisschaal ‘hbo-v in opleiding’. De hoogte is afhankelijk van relevante werkervaringsjaren als verpleegkundige en valt tussen IP nummer 14 t/m IP nummer 24 (minimaal € 2.154,- en maximaal € 2.809,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek); 
 • de opleidingskosten (collegegeld en boeken) en 30 dagen studietijd à 6,4 uur worden volledig door ons vergoed;
 • deelname aan MPB (Methodische Praktijk Begeleiding) is onderdeel van de opleiding en wordt gegeven door een van onze praktijkopleiders; 
 • je krijgt werkbegeleiding op de afdeling door een hbo-v collega en overstijgend begeleiding van de praktijkopleider;
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • doorgroeimogelijkheden zijn er onder andere naar Verpleegkundig Specialist en Verplegingswetenschappen;
 • een VOG (verklaring omtrent gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en de kosten worden vergoed.

Waar ga je werken?

Wij zijn GGz Centraal, specialist in geestelijke gezondheidszorg, verdeeld over vijf resultaatverantwoordelijke zorgeenheden. Onze bijna 3.000 medewerkers stimuleren wij om hun kwaliteiten te ontwikkelen en optimaal in te zetten voor de beste zorg van onze patiënten. Daarnaast werken we intensief samen met andere zorginstellingen, welzijnsorganisaties en gemeenten. Onderwerpen als samenwerking & kennisdeling, innovatie, accent op veerkracht & herstel, goed werkgeverschap en financieel krachtige bedrijfsvoering bepalen onze dagelijkse praktijk.

In Flevoland hebben we de ambulante behandeling voor volwassenen georganiseerd in 8 gebiedsteams: 4 in Almere, 3 in Lelystad en 1 in de Noordoostpolder. Naast de gebiedsteams hebben wij een regio breed opererende 24-uurs crisisdienst en een IHT (Intensive Home Treatment)-team. Indien opname noodzakelijk is, kan dat in een van onze open of gesloten klinieken. De gesloten kliniek is gehuisvest in Almere en de open klinieken in Lelystad.

Wil je meer weten? Kijk op de website  van GGz Centraal.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden en wil je meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met de praktijkopleiders: 
Marielle Ristjouw: m.ristjouw@ggzcentraal.nl / +31 622578981; Joke Eijlers: j.eijlers@ggzcentraal.nl / +31 612998009; of Coosje Brandwijk: c.brandwijk@ggzcentraal.nl / +31 622579139. Mailen kan ook naar praktijkopleiding@ggzcentraal.nl.

Wil je solliciteren, stuur dan je cv en brief met motivatie via het sollicitatieformulier.

Meer over GGz Centraal kun je vinden op de website  of op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 09-04-2020.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen