Recruiter Amersfoort (28-32 uur)

Regio: Amersfoort
Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: HBO
Aantal uren per week: 32
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Je hard maken voor een positieve sollicitatie ervaring van de kandidaten en het wervingsproces strak en overzichtelijk neerzetten. Jij zorgt ervoor!

Als recruiter ben jij medeverantwoordelijk voor het wervingsproces bij GGz Centraal. Voor de vacatures die jij in jouw beheer hebt sta je garant voor een strak en overzichtelijk wervingsproces. Voor twee van onze vijf regio’s word jij de toegewijde recruiter. Met expertise en overtuiging adviseer je vacaturehouders en je neemt hen mee in de ontwikkelingen die spelen op de arbeidsmarkt. Je coördineert het hele proces. Van een vacatureintake, tot het schrijven van een vacaturetekst en het monitoren van de voortgang. Gesprekken met sollicitanten worden decentraal door de leidinggevenden en directe collega’s gevoerd. Je maakt je hard voor een positieve sollicitatie-ervaring van de kandidaat en je speelt tijdig in op hobbels op de weg in het proces. Hierin trek je intensief op met leidinggevenden en HR adviseurs, want candidate experience is iets wat je met elkaar neerzet.

GGz Centraal is een van de grotere organisaties in Nederland binnen de specialistische geestelijke gezondheidszorg. Onze cliënten en partners weten ons goed te vinden, maar als werkgever mogen we nog wel wat meer van onszelf laten zien. Voor jou als recruitment professional een mooie kans om samen met ons te bouwen aan deze ambitie en recruitment verder te professionaliseren. Wie zijn ‘ons’? Nou, GGz Centraal als organisatie natuurlijk, maar bovenal je directe collega’s. Het recruitmentteam bestaat uit een medewerker recruitment, drie recruiters, een adviseur arbeidsmarktcommunicatie & recruitment, een toekomstig redacteur online media en een collega die zich projectmatig richt op het binden en boeien van onze eigen medewerkers en tevens leidinggevende is. Kortom, een baan waar je met opgestroopte mouwen meewerkt aan het invullen van vacatures en aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van de afdeling.

Waar ga je mee aan de slag?
 • Een duidelijk profiel is essentieel om de werving zo effectief mogelijk in te steken en de juiste kandidaten aan te trekken. Het uitvoeren van (telefonische) intakes, je verdiepen in de doelgroep en schakelen met stakeholders zijn belangrijke onderdelen van jouw baan. Met als resultaat aansprekende en doelgroepgerichte vacatureteksten.
 • Omdat jij precies weet wat er speelt in ‘jouw’ regio's én op de arbeidsmarkt denk je mee over de inzet van passende wervingsinitiatieven om de beoogde doelgroepen te bereiken. Hierin werk je nauw samen met de adviseur arbeidsmarktcommunicatie & recruitment en de redacteur online media.
 • Je pakt de rol van advies- en sparringpartner richting jouw stakeholders en neemt hen mee in de kansen en knelpunten op recruitmentgebied. De gezamenlijke aanpak zet je hierin voorop.
 • Naast je structurele werkzaamheden pak je zo nu en dan andere klussen en projecten op. Denk aan verbetertrajecten binnen ons ATS Connexys, het coördineren van deelnames aan beurzen en evenementen en andere (verbeter)projecten t.b.v. werkgeverschap en recruitment.  
Uitklappen

Met elkaar

Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen. Zo werken we samen aan de ggz van nu en van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het hier
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

 • Een brutomaandsalaris tussen € 2.154,- en €3.571,- (CAO GGZ, functiegroep 50 op basis van 36 uur). De definitieve inschaling is afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Een jaarcontract met de intentie tot verlenging. Bij een wederzijdse match ligt dit voor de hand. 
 • Goede mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via trainingen en cursussen.
 • Een team dat graag samen met jou verder wil bouwen aan de afdeling en onze activiteiten op het gebied van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie.
 • Een eindejaarsuitkering, voor een fijne extra aan het einde van het jaar.
 • 25 vakantiedagen op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-/privébalans.
Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen wij voor je aan en we vergoeden de kosten.
 
Uitklappen

Wat neem je mee?

 • Hbo-werk- en denkniveau, aangevuld met enige jaren ervaring binnen recruitment, werving & selectie of HR.
 • Van nature een vlotte en aansprekende schrijfstijl. Met sterke vacatureteksten als resultaat.  
 • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Dit maakt jou een prettige en overtuigende gesprekspartner op verschillende niveaus. 
 • Gevoel voor stakeholdermanagement. Constructieve samenwerking geeft de beste resultaten.
 • Een no nonsens mindset. Je hebt een praktische manier van dingen aanpakken. En hoe druk het soms ook is, je hebt je zaakjes altijd goed op orde.
 • Ervaring met Connexys als ATS is een grote plus.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Solliciteer direct via onderstaande button. Wij kijken uit naar jouw reactie!

Vragen? Neem voor meer informatie contact op met Laura Brouwer, adviseur arbeidsmarktcommunicatie & recruitment via telefoonnummer +316 57063452 of via l.brouwer1@ggzcentraal.nl.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je hier vinden.
Sluitingsdatum: 11-03-2020
Doorsturen