Doorsturen
 
Doorsturen
 

Huishoudelijk Begeleider Beschermd Wonen Putten (16 uur)

Aanleren van vaardigheden rondom huishoudelijke werkzaamheden om de zelfstandigheid van de cliënten te vergroten.Als huishoudelijk begeleider maak je de algemene ruimtes van de woningen en het hoofdgebouw de Ganzenhof schoon. Samen met een persoonlijk begeleider en de cliënt geef je het onderhoud van hun kamer vorm en ...

 • Regio: Putten
 • Vakgebied: Begeleiders en vaktherapeutenManagement, staf en ondersteuning
 • Opleidingsniveau: MBO
 • Aantal uren per week: 16 uur

Wat ga je doen?

Aanleren van vaardigheden rondom huishoudelijke werkzaamheden om de zelfstandigheid van de cliënten te vergroten.

Als huishoudelijk begeleider maak je de algemene ruimtes van de woningen en het hoofdgebouw de Ganzenhof schoon. Samen met een persoonlijk begeleider en de cliënt geef je het onderhoud van hun kamer vorm en begeleid je hen hierbij. Je leert hen vaardigheden aan rondom huishoudelijke taken. 

Je komt te werken in ons team dat bestaat uit verpleegkundigen, begeleiders, een verpleegkundig specialist en een maatschappelijk werker. Met elkaar zorgen wij voor een prettige leefomgeving voor de cliënten op hun weg naar herstel.

Wat heb je nodig?

Je bent een vriendelijk persoon en je bent bereid om zowel je collega's als de cliënten te helpen. Klaar staan voor mensen is iets wat jij vanzelfsprekend vindt. Daarnaast werk je ordelijk en hygiënisch. Verder heb/ben je:
 • een opleiding op vmbo niveau, aangevuld met een korte bedrijfsopleiding;
 • ervaring in het schoonmaken, bij voorkeur in de gezondheidszorg;
 • in staat om zowel zelfstandig als in een team te kunnen werken.

Wat mag je verwachten?

 • een contract voor 16 uur per week voor de duur van 6 maanden;
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 20 (minimaal € 1.557,- en maximaal € 2.289,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • actief scholingsbeleid;
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en de kosten worden vergoed.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Fleur Mensink (teamleider) via +31610209008 of f.mensink@ggzcentraal.nl. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 2 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 24-02-2020.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen