Regio: Ermelo
Aantal uren per week: 20
Vakgebied: Begeleiders en vaktherapeuten
Opleidingsniveau:
Deze vacature delen

Zo werk jij

Behoefte aan extra aandacht is wat jij snel aanvoelt!                 
Voor jou is laagdrempelig in gesprek gaan belangrijk, zo ben en blijf je benaderbaar. Je bent er voor patiënten door met hen praktische zaken op te lossen en mee te denken in de behandeling. Je werkt in een multidisciplinair team bestaande uit een psychiater, psycholoog, klinisch geriater, arts-assistenten, verpleegkundigen en verzorgenden. Daarnaast heb je gedurende de behandeling contact met de behandelaren en naastbetrokken. Je bent hierin dan ook de schakel tussen patiënten, collega's, ambtenaren, familie en ketenpartners.
 
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Je komt te werken in een fijn team waar ontwikkeling belangrijk is en men oog voor elkaar heeft. Er is genoeg ruimte voor jouw persoonlijke inbreng. Verder mag je verwachten:
  • een contract voor 20 uur per week voor onbepaalde tijd;
  • salaris is conform de CAO GGZ functiegroep 55 (minimaal € 2.479,- en maximaal € 4.010,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
  • een actief scholingsbeleid, met verschillende interne trainingsmogelijkheden;
  • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
  • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en vergoeden de kosten.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Wij vinden het belangrijk dat je communicatief sterk bent zodat je met verschillende mensen binnen (en buiten) de organisatie in gesprek kunt gaan. Daarnaast ben je een echte verbinder, straal je enthousiasme uit en draag je jouw enthousiasme over met een proactieve werkhouding.

Verder vragen wij: 
  • een afgeronde hbo-opleiding (SPH, Social Work, MWD);
  • meerdere jaren relevante ervaring in de geestelijke gezondheidszorg;
  • kennis van het zorgbeleid en de sociale kaart en actuele kennis van wet- en regelgeving op het gebied van zorg voor ouderen;
Lees meer

Met elkaar

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten.

Het behandelprogramma ouderenpsychiatrie biedt op de Noordwest-Veluwe een gevarieerd behandel- en begeleidingsaanbod, onder andere voor patiënten met stemmings-, cognitieve- en overige psychiatrische stoornissen. Het cluster ouderenpsychiatrie bestaat uit ambulatoria in Barneveld, Ermelo en Wezep, deeltijdbehandeling, chronische verblijfsafdelingen en acute opnameafdelingen in het Centrum voor Ouderen te Ermelo. Daarnaast hebben we de erkenning voor het aandachtsgebied ‘ouderenpsychiatrie’ én maakt de ECT behandeling onderdeel uit van het cluster ouderenpsychiatrie. Het behandelprogramma ouderenpsychiatrie staat voor herkenbare en gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg en zoekt bij de uitoefening van taken afstemming en samenwerking met andere zorgaanbieders als huisartsen, verpleeg- en verzorgingshuizen, algemene ziekenhuizen, WMO- en thuiszorginstellingen, gericht op taakverdeling, overzichtelijkheid en samenhang in het totale zorgaanbod. We hechten veel waarde aan kleine lokale netwerken van hulpverleners die goed van elkaars expertise op de hoogte zijn. Per patiënt is maatwerk mogelijk. 
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Lees meer

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Fokke Post (hoofd bedrijfsvoering) +31 630302907. Hij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 4 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Lees meer
Sluitingsdatum: 24-02-2020
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Susanne van der Klok Recruitment