Projectmanager Vastgoedontwikkeling Amersfoort (32-36 uur)

Regio: Amersfoort
Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: HBO WO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Wat ga je doen?

Het succesvol afronden van projecten is cruciaal voor de organisatie. Als projectmanager vastgoedontwikkeling ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitvoeren van projecten op het gebied van vastgoed en huisvesting. Hiermee lever je een belangrijke bijdrage aan een veilige en prettige behandel- en verblijfsomgeving voor zowel cliënten als medewerkers.

In samenspraak met de zorgmedewerkers zorg je voor een goed verloop van een project; van het opstellen van het projectplan tot oplevering aan de zorg en beheerorganisatie. Samen met je collega’s zorg je er voor dat het probleem of de vraag vanuit de zorg duidelijk wordt en er een oplossing komt binnen de te stellen kaders. Het kan gaan om nieuwbouw, verbouw of herontwikkeling, aanhuur of verhuur, gebouwen of terreindelen, grote of kleine projecten. In alle gevallen draag je met vastgoedoplossingen bij aan een betere omgeving voor onze cliënten en medewerkers. Je houdt hierbij goed het overzicht tussen de wensen op korte termijn en de lange termijn vastgoedstrategie en schakelt steeds tussen de verschillende gezichtspunten. In de projecten betrek je relevante ontwikkelingen voor zorginnovatie, beleid en wet- en regelgeving. Je speelt in op de vraag door praktisch te werk te gaan, maar ook de nodige processtappen (in besluitvorming) te doorlopen om het project tot een goed einde te brengen voor alle betrokkenen. Jij signaleert eventuele problemen, denkt vooruit en zorgt er voor dat de beschikbare middelen doelmatig worden ingezet.  

Jouw werkzaamheden in het kort:
 • Zorgen voor het gewenste eindresultaat, in nauwe samenwerking met je interne opdrachtgever;
 • Organiseren van afstemming met de zorgorganisatie, aandragen van oplossingen, vertalen naar een projectvoorstel en zorgdragen voor besluitvorming;
 • Opstellen van onderzoeken, plannen, ontwerpen, kostenramingen, fasedocumenten, rapportages en businesscases in samenwerking met interne en externe adviseurs;
 • Inrichten en aansturen van projecten, zowel in de voorbereidings- als in de uitvoeringsfase;
 • Onderhouden van interne en externe contacten en zorgen voor een prettige samenwerking tussen de partijen.
Uitklappen

Wat heb je nodig?

Voor deze functie zoeken wij kandidaten die enthousiast zijn om vanuit een klein team te opereren en met grote zelfstandigheid een diversiteit van projectmatige werkzaamheden te doen. Mogelijkheden worden geboden om je binnen de functie verder te ontwikkelen in het projectmanagement.
Voor deze functie vinden wij het belangrijk dat je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden die je op verschillende niveaus binnen de organisatie inzet. Verdere vereisten zijn:
 • een afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau in de richting van bouwkunde;
 • kennis van en liefst meerjarige ervaring met (huisvestings)projectmanagement en bereidheid hierin verder te ontwikkelen
 • financieel onderlegd en kennis van wet- en regelgeving op het gebied van vastgoed en zorg;
 • in staat je vakkundig en duidelijk uit te drukken, zowel mondeling als in geschrift, zodat jouw adviezen over bouwprojecten begrepen en gedragen worden;
 • persoonlijke eigenschappen: enthousiasme, initiatief, resultaatgericht, doorzettingsvermogen;
 • affiniteit met de (geestelijke) gezondheidszorg, sensitief zijn voor wat belangrijk is voor de organisatie.
Uitklappen

Wat mag je verwachten?

Je komt te werken in een klein team met grote zelfstandigheid en een diversiteit van projectmatige werkzaamheden. Wij bieden de mogelijkheid om je binnen de functie verder te ontwikkelen in het projectmanagement.
 • salaris is conform de  CAO GGZ, functiegroep 55 (minimaal € 2.479,- en maximaal € 4.010,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • contract voor 32-36 uur per week (verdeling over aantal dagen kan in overleg) voor de duur van 1 jaar, met de mogelijkheid het contract te verlengen in een contract voor onbepaalde tijd;
 • actief scholingsbeleid;
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • de aanvraag van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is onderdeel van de procedure, wij vragen de verklaring voor je aan en de kosten worden vergoed.
Uitklappen

Waar ga je werken?

GGz Centraal verleent geestelijke gezondheidszorg vanuit verschillende vestigingen in Flevoland, Gooi en Vechtstreek, Eemland en de noordwest Veluwe. Wij staan aan de vooravond van de transformatie van onze twee grote instellingsterreinen in Amersfoort en Ermelo en flinke investeringen in de vernieuwing van de huisvesting. Dit alles is de opgave van de jonge afdeling Vastgoedontwikkeling. Je komt terecht in een team met vier collega’s van wie elk een eigen accent en expertise heeft op het gebied van vastgoedontwikkeling. We hechten grote waarde aan het uitwisselen van kennis en vragen elkaar regelmatig om advies. GGz Centraal is een organisatie die je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen.
 
GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Solliciteren

Heb je vragen of wil je te weten komen over deze functie? App of bel dan met Hans Hoepel (directeur vastgoedontwikkeling) via +31 6 51 35 45 08 of Alette Janssen (adviseur vastgoedontwikkeling) via +31 6 13 90 49 89. Zij nemen graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 4 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 14-04-2020
Doorsturen