Managementassistent Vastgoedontwikkeling Amersfoort (24-32 uur)

Regio: Amersfoort
Facilitair Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau: HBO
Aantal uren per week: 32
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Jij zorgt er voor dat de organisatie rondom vastgoedontwikkeling en projecten goed verloopt en de juiste informatie op de juiste plek terecht komt.
 
Als management-/projectassistent ben je er voor de projectmanagers door hen te ondersteunen waar het kan. Bijvoorbeeld door het plannen van afspraken en de verslaglegging van vergaderingen. Daarnaast beheer je documenten, ondersteun je bij het maken van de planning en help je het overzicht te houden van alle lopende projecten. Dit doe je met veel eigen initiatieven en doorzettingsvermogen. Geen dag is hetzelfde en de tijd vliegt, maar jij hebt stevig grip op de situatie en behoudt het overzicht. Wij betrekken je graag in de wereld van vastgoedontwikkeling & zorg en bieden je ruimte voor je eigen ontwikkeling. Hiermee lever je een belangrijke bijdrage aan een veilige en prettige behandel- en verblijfsomgeving voor zowel cliënten als medewerkers.
Uitklappen

Met elkaar

GGz Centraal verleent geestelijke gezondheidszorg vanuit verschillende vestigingen in Flevoland, Gooi en Vechtstreek, Eemland en de noordwest Veluwe. Wij staan aan de vooravond van de transformatie van onze twee grote instellingsterreinen in Amersfoort en Ermelo en flinke investeringen in de vernieuwing van de huisvesting. Dit alles is de opgave van de jonge afdeling Vastgoedontwikkeling. Je komt terecht in een team met vier collega’s van wie elk een eigen accent en expertise heeft op het gebied van vastgoedontwikkeling. We hechten grote waarde aan het uitwisselen van kennis en vragen elkaar regelmatig om advies. GGz Centraal is een organisatie die je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.898,- en maximaal € 3.229,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • contract voor 24-32 uur per week (verdeling over aantal dagen kan in overleg) voor de duur van 1 jaar, met de mogelijkheid het contract te verlengen in een contract voor onbepaalde tijd;
 • actief scholingsbeleid;
 • uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • het doen van een referentiecheck en de aanvraag van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is onderdeel van de procedure, wij vragen de verklaring voor je aan en de kosten worden vergoed.
Uitklappen

Wat neem je mee?

Jij denkt vaak al een paar stappen vooruit. Overzicht hebben en houden is belangrijk in jouw functie, daarom is het belangrijk dat je nauwkeurig en punctueel bent en planmatig werkt. Verdere vereisten zijn:
 • een afgeronde hbo-opleiding tot managementassistent, secretaresse of andere relevante hbo-opleiding;
 • meerdere jaren aantoonbare secretariële en/of projectervaring;  
 • uitstekende beheersing van het MS office pakket inclusief Sharepoint;
 • het vermogen om hoofd- en bijzaken te scheiden;
 • affiniteit met de (geestelijke gezondheids)zorg en (huisvestings)projectmanagement;
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je vragen of wil je te weten komen over deze functie? App of bel dan met Hans Hoepel (directeur vastgoedontwikkeling) via +31 6 51 35 45 08 of Alette Janssen (adviseur vastgoedontwikkeling) via +31 6 13 90 49 89. Zij nemen graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 2 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 18-02-2020
Doorsturen