Verpleegkundige Medium Care Amersfoort (20-32 uur)

Regio: Amersfoort
Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: MBO HBO
Aantal uren per week: 32
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Wat ga je doen?

Patiënten in een psychiatrische crisis begeleiden in hun herstel, jij zorgt ervoor.

De medium care is een klinische behandelafdeling voor mensen met een psychiatrische crisis die om zwaarwegende redenen tijdelijk niet meer thuis kunnen zijn. De behandeling bestaat uit een multidisciplinaire werkwijze die erop is gericht het vermogen tot herstel van patiënten te vergroten. Kenmerkend is de individuele begeleiding. 'Eigen regie' is het kernbegrip binnen de medium care. Het is hierdoor mogelijk om gericht te werken aan de verplichte individuele doelen. Deze doelen zijn leidend tijdens de opname en bepalen mede de opnametijd. Naasten van de patiënt worden tijdens de opname actief betrokken. Gedurende de opname van hun dierbare bieden we hen steun, vaak zijn zij ook weer een belangrijke schakel wanneer de patiënt naar huis gaat. 

Samen met de behandelaar en de patiënt stel je een verpleeg-en behandelplan op, dat je uitvoert en evalueert. Met jouw collega’s zorg je voor een optimaal behandel- en/of leefklimaat en bewaak je de structuur van het behandelprogramma, het ritme van de dag en de gemaakte afspraken. Je houdt het overzicht over de groep en doet gerichte interventies. Goede communicatie is belangrijk; niet alleen voor de patiënten maar ook naar de andere disciplines in het multidisciplinaire team. Jouw werk doe je binnen een 24/7 rooster.
Uitklappen

Wat heb je nodig?

Je staat bekend om jouw oplossingsgerichtheid en creativiteit. Daarnaast:
 • een afgeronde opleiding tot verpleegkundige (niveau 4 of hbo-v), met een BIG registratie, of een diploma SPH met registratie GGZ-agoog;
 • affiniteit met intensieve klinische zorg en je weet hoe je met agressie omgaat;
 • enige ervaring in het terugdringen van dwang- en dwangmaatregelen;
 • goede zelfreflectie en gewend bent om de samenwerking met collega’s op te zoeken;
 • bereid om alle diensten te draaien (avond, nacht en weekeinde).
Uitklappen

Wat mag je verwachten?

 • werken op een goed bereikbare locatie, zowel met bus/OV als met auto en gratis parkeren;
 • een persoonlijk inwerkprogramma;
 • afhankelijk van jouw voorkeur, bieden wij je een contract voor 20 tot 32 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • betrokkenheid bij het vormen van je eigen rooster door middel van een digitale planning;
 • het salaris is minimaal € 1.898,- en maximaal € 3.229,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek (conform de CAO GGZ, functiegroep 45);  
 • een actief scholingsbeleid, waaronder een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.3 wet BIG, ter hoogte van € 500,- per jaar (werk je minder dan 24 uur dan geldt naar rato dienstverband);
 • diverse trainingen en E-learning;
 • doorgroeimogelijkheden via de opleiding hbo-v, SPV, of uiteindelijk verpleegkundig specialist;
 • aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren en goede collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • de VOG verklaring en herregistratie BIG worden door ons vergoed.
Uitklappen

Waar ga je werken?

Wij zijn GGz Centraal, specialist in geestelijke gezondheidszorg, verdeeld over vijf resultaatverantwoordelijke zorgeenheden. Onze bijna 3.000 medewerkers stimuleren wij om hun kwaliteiten te ontwikkelen en optimaal in te zetten voor de beste zorg van onze patiënten. Daarnaast werken we intensief samen met andere zorginstellingen, welzijnsorganisaties en gemeenten. Onderwerpen als samenwerking & kennisdeling, innovatie, accent op veerkracht & herstel, goed werkgeverschap en financieel krachtige bedrijfsvoering bepalen onze dagelijkse praktijk.

Regio Eemland is volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte zorg centraal staat. We bouwen aan een bedrijfsmatig gezonde en betrokken regio van GGz Centraal, waar cliënten de zorg krijgen die aansluit bij hun situatie. Hiervoor is een heldere structuur neergezet waarbinnen de teams inhoudelijk en bedrijfsmatig gefaciliteerd worden en daarnaast worden uitgedaagd om de zorg en behandeling voor cliënten continu te verbeteren.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Anneke Boom-Verbeek (teamleider) +31 630796505. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 26-03-2020
Doorsturen