Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau:
Deze vacature delen

Zo werk jij

Het optimaliseren van de gebruikserstevredenheid, passend bij de missie en visie van GGz Centraal. 

In samenwerking met je collega's van het facilitair bedrijf: de contractmanagers en het centraal meldpunt, bouw je mee aan een professionele en klantgerichte dienstverlening. Op tactisch niveau ben jij het aanspreekpunt voor de klant met betrekking tot wensen, behoeften, ervaringen van facilitaire diensten en integrale huisvestingsvraagstukken. Daarmee ben je een intermediair tussen de directies, hoofden bedrijfsvoering, teamleiders en de facilitaire organisatie. Als echte netwerker onderhoud je klantrelaties en heb je veel contact met interne en externe contacten. Je brengt plannen van de zorg en operatie samen en schakelt moeiteloos tussen de verschillende afdelingen van de organisatie. Het is aan jou om de vraag achter de vraag te achterhalen en deze te vertalen naar passende oplossingen en financiële afspraken.

Jouw taken in het kort:
 • maken en beheren van DVO’s;
 • inventariseren en analyseren behoeften, wensen en ervaringen van gebruikers van de facilitaire dienstverlening;
 • doorzetten van de gebruikersvraag naar de facilitaire serviceorganisatie en monitoren van de afhandeling;
 • adviseren van gebruikers en leidinggevenden over de beste vorm van dienstverlening en reageren op knelpunten met andere vormen van dienstverlening;
 • ophalen en vertalen van ontwikkelingen in de regio’s;
 • vertalen van facilitair brede ontwikkelingen naar de regio’s;
Lees meer

Wij zorgen voor jou

 • een contract voor 32-36 uur per week voor de duur van 1 jaar, met de intentie om het dienstverband te verlengen;
 • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 55 (minimaal € 2.479,- en maximaal € 4.010,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
  actief scholingsbeleid en, flexibele arbeidsvoorwaarden, je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
 • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is verplicht, wij vragen de verklaring voor je aan en vergoeden de kosten. 
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Je bent communicatief sterk, je kunt advies geven op elk niveau en achterhaalt de vraag achter de vraag door actief te luisteren. Adviseren, resultaatgericht werken en samenwerken zijn belangrijke onderdelen in jouw functie.  
 • een relevante hbo-opleiding, bijvoorbeeld facilitair management;
 • kennis van financiële zaken en procesmatig werken. 
Lees meer

Met elkaar

Het vakcentrum bestaat uit het facilitair bedrijf & vastgoed. Hiermee zijn de krachten op het gebied van huisvesten en faciliteren van cliënten en medewerkers gebundeld. Het aanbod van producten en diensten van het vakcentrum is zeer gevarieerd. Zo verzorgt het onder meer de huisvesting van cliënten en medewerkers, de maaltijden voor de cliënten en catering voor de medewerkers, het schoonmaakonderhoud en beveiliging van terreinen en panden. 

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Lees meer

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? Bel dan met Yvonne Nieland (manager vakcentrum) +316 22516235. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 4 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Lees meer
Sluitingsdatum: 20-02-2020
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge van Gent

Recruitment Coördinator