Medewerker Functioneel Beheer Amersfoort (24 uur)

Regio: Amersfoort
Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau:
Aantal uren per week: 24
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Als Functioneel Beheerder ondersteun je de gebruikers bij alle vragen en problemen die zij hebben over de applicaties/systemen. Je lost de vragen die binnen komen op of zet de vraag door naar de juiste afdeling. Ook bewaak je de voortgang van de oplossingen en communiceert dit aan de gebruikers. Naast het ondersteunen van de gebruikers ben je ook bezig met het inrichten, testen en verbeteren van applicaties en werkprocessen. Als procedures en werkprocessen veranderen pas je de werkinstructies aan. Technische- en procesmatige innovaties zijn jou niet vreemd, je blijft graag op de hoogte en je ziet kansen om dit te vertalen naar verbetermogelijkheden binnen de afdeling.

Als medewerker Functioneel Beheer ben je onderdeel van het vakcentrum financiën, administratie, informatievoorziening (FAI). Het vakcentrum verzorgt de centrale verwerking en facturatie van de zorgregistratie en de financiële transacties voor de RVZe’s en de overige vakcentra.

Bij de onderdelen van het vakcentrum: werken circa 50 collega’s. Bij de afdeling zorgadministratie werken 15 collega’s in twee teams: functioneel beheer en facturatie & registratie. De afdeling werkt aan het optimaliseren van de processen, rekening houdend met wet- en regelgeving.  Het team functioneel beheer bestaat uit 6 medewerkers.
Uitklappen

Met elkaar

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

  • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 45 (minimaal € 1.898,-  en maximaal € 3.229,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
  • een contract voor 24 uur per week voor bepaalde tijd van 12 maanden met intentie tot verlenging;
  • de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is een verplicht onderdeel van onze referentiecheck;
  • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op onze website.
Uitklappen

Wat neem je mee?

  • hbo werk- en denkniveau, met minimaal een mbo opleiding op het gebied van functioneel beheer/ICT;
  • praktijkervaring als junior functioneel beheerder of een vergelijkbare functie;
  • ervaring met het werken in een complexe omgeving binnen een grote organisatie;
  • kennis van ons EPD USER een pre, maar belangrijker is dat je snel een administratief systeem vanuit beheerders en gebruikersoogpunt eigen kunt maken;
  • uitstekende sociale vaardigheden, om met iedereen in de organisatie te communiceren. 
Uitklappen

Gerelateerd

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Marleen Woudenberg-van Steeg (hoofd zorgadministratie) +31610547053. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 4 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 25-02-2020
Doorsturen