Hoofd Bedrijfsvoering spoedeisende psychiatrie Almere/Lelystad (36 uur)

Regio: Almere Lelystad
Management, staf en ondersteuning
Opleidingsniveau:
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Wat ga je doen?

Spoedeisende psychiatrie in de regio Flevoland verder vormgeven en draagvlak creëren intern en extern, jij zorgt ervoor! 

Voor 2020 staan er veel ontwikkelingen op de planning waar een belangrijke rol ligt voor jou. De invoering van de Generieke Module Acute Psychiatrie en de start van de WVGGZ zijn hier voorbeelden van. Daarnaast zal onze HIC afdeling (met 28 bedden) dit jaar volledig gerenoveerd worden, waarna de afdeling voldoet aan de eisen van een “state of the art” HIC. Creëer jij draagvlak, zowel intern als bij de diverse stakeholders, vanuit een duidelijke visie op de spoedeisende psychiatrie en geef je deze ontwikkelingen verder vorm? Solliciteer dan direct!

Als hoofd bedrijfsvoering geef je samen met het hoofd behandelzaken leiding aan het cluster “spoedeisende psychiatrie” ter grootte van ongeveer 110 fte. Op een inspirerende manier faciliteer je de teams en versterk je de zelfstandigheid van de teams en individuele medewerkers. Je geeft direct leiding aan drie teamleiders bedrijfsvoering en je wordt adequaat ondersteund door een management assistent. Daarnaast geef je samen met je collega leidinggevenden, richting aan het regio beleid en houd je de gemeenschappelijke doelstelling als regio in beeld.

De regio Flevoland heeft het afgelopen jaar een grote organisatieverandering doorgemaakt. De afdeling kantelde van een op zorgprogramma’s gerichte organisatie naar een gebiedsgerichte organisatie. Ons motto hierbij is “behandelen doen wij samen” vanuit een herstelgerichte visie waarin de cliënt en zijn naasten centraal staan. Wij omarmen de definitie van brede gezondheid. Samenwerken met lokale netwerkpartners is hierbij essentieel voor ons. Behandelen in de triade en shared decision making zijn de sleutelbegrippen. 

Jouw taken in het kort:

 • zorgdragen voor een optimale inzet van de beschikbare middelen;
 • werkprocessen “lean” organiseren;
 • organiseren van een maximale in- door en uitstroom van patiënten;
 • medewerkers stimuleren om samen te werken en samen de verantwoordelijkheid te nemen;
 • resultaten delen en vieren;
 • zorgdragen voor een goede samenwerking en afstemming met alle onderdelen van Flevoland én onderdelen van GGz Centraal;
 • je legt actief contacten en zoekt de samenwerking met relevante netwerkpartners.
Wil je met ons van gedachten wisselen of komen kennismaken? Neem dan contact op met Frits Liefferink (directeur bedrijfsvoering) op +316 10867477 of met Saskia van der Wouden (directeur behandelzaken) op +316 83621240. 
Uitklappen

Wat heb je nodig?

Om succesvol te zijn heb je van nature een gelijkwaardige en respectvolle omgangsvorm, kun je verschillende communicatiestijlen toepassen en weet je het beste in iedere medewerker naar boven te halen. Bovendien houd je altijd oog voor een gezonde bedrijfsvoering.

Veder vragen wij:
 • WO werk- en denkniveau;
 • MBA of gelijkwaardig met bij voorkeur een zorginhoudelijke achtergrond;
 • ruime ervaring als leidinggevende binnen een complexe omgeving;
 • ervaring in de gezondheidszorg, in het bijzonder de GGZ, is een pré.
Uitklappen

Wat mag je verwachten?

Een uitdagende nieuwe werkplek waar je volop veranderingen meemaakt en daarin meedenkt. Een regio waarin snelheid, flexibiliteit, verbinding en klantgerichtheid voorop staan. Waar je kunt rekenen op aandacht voor opleiden, coaching en persoonlijke ontwikkeling. En professionele en betrokken collega’s die jou graag in het team verwelkomen.

In de basis kun je in ieder geval rekenen op:
 • een contract voor 36 uur per week voor één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • goed bereikbare werklocaties;
 • mogelijkheid tot scholing aangepast aan jouw persoonlijke wensen;
 • een salaris van minimaal € 4619,- en maximaal € 6373,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek (conform CAO GGZ, functiegroep 70); 
 • een eindejaarsuitkering en een goede pensioenregeling; 
 • 25 vakantiedagen op basis van 36 uur; 
 • een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket. Jij bepaalt hoe je dit inzet. 
Uitklappen

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten.

Flevoland behandelt ruim 4000 cliënten per jaar waarvan het merendeel poliklinisch. Wij beschikken over vestigingen in Almere, Lelystad, Dronten en Emmeloord.

Er zijn drie clusters te onderscheiden, elk cluster heeft ongeveer 100 fte:
 • gebiedsteams Flevoland;
 • 24-uur acute zorg, bestaand uit HIC, IHT, Crisisdienst en voortgezette klinische behandeling;
 • het cluster deelspecialismen, bestaand uit: ziekenhuispsychiatrie, ouderenpsychiatrie, team persoonlijkheidsstoornissen, polikliniek bijwerkingen, afdeling psychodiagnostiek en team asielzoekers.
 Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Solliciteren

Wil je met ons van gedachten wisselen of komen kennismaken? Neem dan contact op met Frits Liefferink, directeur bedrijfsvoering, op +316 10867477 of met Saskia van der Wouden, directeur behandelzaken, op +316 836 212 40.

Wil je direct solliciteren, stuur dan je cv met een korte motivatie via het onderstaande sollicitatieformulier ter attentie van Frits Liefferink.

Wij hanteren een sluitingstermijn van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Een referentiecheck en een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is een onderdeel van onze selectieprocedure (wij vergoeden de kosten). Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 11-03-2020
Doorsturen