Doorsturen
 
Doorsturen
 

Klinisch Psycholoog kinder- en jeugdpsychiatrie (6-18 jaar) Almere (32-36 uur)

Ben jij een ondernemende klinisch psycholoog, die graag multidisciplinair werkt en breed inzetbaar is in kinder- en jeugdpsychiatrische diagnostiek en behandeling voor kinderen en jongeren tussen 12-18 jaar? Denk je graag mee over ontwikkelingen in het behandelaanbod? Lees snel verder! Wij zoeken een enthousiaste ...

 • Regio: Almere
 • Vakgebied: Psychologen en psychotherapeuten
 • Opleidingsniveau:
 • Aantal uren per week: 24 - 36 uur

Wat ga je doen?

Ben jij een ondernemende klinisch psycholoog, die graag multidisciplinair werkt en breed inzetbaar is in kinder- en jeugdpsychiatrische diagnostiek en behandeling voor kinderen en jongeren tussen 12-18 jaar? Denk je graag mee over ontwikkelingen in het behandelaanbod? Lees snel verder! 

Wij zoeken een enthousiaste collega die mee wil denken en zich verantwoordelijk voelt om samen met de collega’s het transmurale diagnostische- en behandelaanbod te ontwikkelen en vorm te geven. Je werkt zowel op de polikliniek, de deeltijd als in de kliniek. Daarnaast heb je een rol in de ontwikkeling van de psychodiagnostiek, psychotherapie en het algehele klinische aanbod voor onze jongeren.
Zowel het doen van intakes, verrichten van complexe diagnostiek, als het doen van psychotherapeutische behandelingen behoort tot je expertise. Als regiebehandelaar draag je verantwoordelijkheid voor de diagnostiek en het opstellen van het behandelingsplan en het uitvoeren c.q. coördineren van de behandeling van patiënten. Ook spoedeisende zorg en crisisinterventies voor de patiëntenpopulatie zijn een onderdeel van jouw takenpakket. Daarnaast heb je een rol in het opleiden van collega’s en het overstijgend meedenken op inhoud.

Je vindt het leuk om in de samenwerking met andere locaties binnen de RVZE een actieve rol te spelen en te streven naar goed bereikbare specialistische GGZ waar het nodig is en toe te leiden naar andere zorg of af te ronden waar het kan. Het team 12-18 jr Almere is dynamisch en collegiaal. Er werken sociotherapeuten, gz- en basis psychologen, vaktherapeuten, een systeemtherapeut, verpleegkundig specialist, diverse opleidelingen en psychiaters. De werksfeer is plezierig, laagdrempelig en transparant. 

Wat heb je nodig?

 • een BIG registratie als klinisch psycholoog;
 • ervaring en affiniteit met complexe problematiek binnen de specialistische GGZ;
 • ervaring met het zelfstandig aansturen van professionals op behandel inhoudelijk of projectmatig gebied. Daarnaast ben je in staat tot het leveren van een actieve bijdrage aan verdere methodiek- en beleidsontwikkeling;
 • je bent gericht op samenwerking, ontwikkeling, onderwijs en innovatie in samenwerking met onze andere regio’s ketenpartners;
 • ruime kennis en ervaring op het gebied van diagnostiek, behandeling en het doen van psychotherapie;
 • kennis van -en ervaring met- (neuro)psychologische diagnostiek;
 • affiniteit met het opleiding en onderwijs en het bieden van ondersteuning aan opleidelingen.

Wat mag je verwachten?

Een afwisselende baan met voldoende uitdagingen en ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. 
 • een contract voor 32 -36  uur per week voor onbepaalde tijd;
 • je werkt transmuraal binnen op de locaties Almere van Fornhese;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 70 (minimaal € 3.965,-  en maximaal € 6.188,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
 • een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.14 wet BIG, ter hoogte van € 1.800,- per jaar (naar rato dienstverband);
 • referentiecheck en een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdelen van onze selectieprocedure;
 • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Waar ga je werken?

GGz Centraal Fornhese is een aanbieder van specialistische geestelijke gezondheidszorg aan kinderen van 0 tot 18 jaar en hun naastbetrokkenen. Fornhese is de kinder-en jeugd divisie van GGz Centraal. Fornhese richt zich primair op diagnostiek en behandeling van complexe kinder- en jeugd psychiatrische problematiek, waarbij het (weer) op gang brengen van de ontwikkeling van deze kinderen en jeugdigen binnen het gezin, op school en in het 3e milieu centraal staat. Het behandelaanbod bestaat uit ambulante behandeling, deeltijd- en klinische behandeling georganiseerd in behandelprogramma’s in regioteams in Hilversum, Almere, Lelystad, Ermelo en Amersfoort waarbij wordt aangesloten op de regionale vraag per regio en per leeftijd. Daarnaast is er een overstijgend behandelprogramma voor 0-6 jr en voor spoedeisende en complexe ambulante zorg. Als kinder- en jeugdpsychiatrische voorziening zijn wij actief binnen het brede veld van jeugdzorg en werken wij samen met andere zorgaanbieders. Fornhese biedt een uitdagende werkomgeving met veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief. Collegialiteit en werkplezier vormen de basis voor een constructieve samenwerking met een hoge mate van professionaliteit. 

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Margreet van Lookeren Campagne (hoofd behandelprogramma) 06- 23192050. Zij neemt graag de tijd voor je!

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 17-03-2020.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen