ANIOS klinische behandeling volwassenen Lelystad (32-36 uur)

Regio: Lelystad
Psychiaters en artsen
Opleidingsniveau:
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Wat ga je doen?

Het creëren van een prettig behandelklimaat en de samenwerking in de regio optimaliseren. Jij zorgt ervoor! 

Als arts leer je in een snel tempo een groot scala aan psychiatrische ziektebeelden kennen en herkennen. Naast jouw deskundigheid als arts, krijg je alle kans jouw communicatieve en creatieve vaardigheden te benutten. Bovendien ga je samenwerken met onze netwerkpartners, waardoor je eenvoudig in elkaars keuken kunt kijken en de verwijskanalen optimaal leert benutten.

Samen met één collega ANIOS werk je in een open kliniek, Atol, voor voortgezette behandelingen van volwassenen. Je bewaakt het proces rondom de behandeling en zorgt voor een prettig behandelklimaat voor de patiënten en hun naasten. Daarnaast speel je een belangrijke rol in de samenwerking tussen de behandelaren, de verpleegkundigen en begeleiders. Voor komend jaar zijn de speerpunten om de inhuizing van de gesloten afdeling en de verhuizing van de gesloten afdeling goed te laten verlopen. Ook de samenwerking met IHT/gesloten afdeling en gebiedsteams willen wij verder optimaliseren. Hierin is voor jou een belangrijke rol weggelegd en wij vragen daarin jouw expertise. 

Dagelijks voer je opnamegesprekken en ben je coördinator bij het opstellen, uitvoeren en bijstellen van het behandelplan. De patiëntenpopulatie kenmerkt zicht door uiteenlopende problematiek en psychiatrische diagnoses, regelmatig is ook sprake van verslaving en/of een licht verstandelijke beperking. Je staat naast de patiënt en betrekt het netwerk van de patiënt in de behandeling.

Behandelen doen we samen. We geven elkaar oprechte feedback en laten elkaar groeien als persoon en in onze rol als professional. Het team bestaat uit verpleegkundigen, psychiater, begeleiders, artsen en ervaringsdeskundigen. Je hebt een rol in de deskundigheidsbevordering van het multidisciplinaire behandelteam en met andere artsen wissel je kennis uit tijdens het arts-assistentenoverleg 1 x per maand. De eindverantwoordelijkheid van elk team ligt bij de psychiater. Klik hier voor de ervaring van een collega arts.
Uitklappen

Wat heb je nodig?

 • opleiding tot basisarts en BIG geregistreerd;
 • ervaring is fijn, maar je kunt ook solliciteren als je net jouw opleiding hebt afgerond;
 • een flexibele werkhouding en enthousiasme om te gaan werken in een vernieuwende behandelorganisatie;
 • collegialiteit, humor en goede communicatieve vaardigheden;
 • in het bezit van een rijbewijs en een gemotoriseerd voertuig is gewenst voor het werken in bereikbaarheidsdiensten. 
Uitklappen

Wat mag je verwachten?

Als omvangrijke instelling met verschillende werklocaties bieden we vele mogelijkheden. We kunnen hierdoor o.a. inspelen op ontwikkelwensen. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent en wat je kan.

In de basis kun je in ieder geval rekenen op:
 • een baan als arts met een snelstroom aan leereffecten, goede werkbegeleiding en wekelijks supervisie van een psychiater;
 • snellere kans op een opleidingsplek binnen de A-opleiding tot psychiater bij GGz Centraal;
 • wij bieden een arbeidsovereenkomst voor 32 tot 36 uur per week, voor de duur van één jaar (wil je langer blijven dan heel graag);
 • de werkzaamheden vinden plaats tussen 8:00 - 17:00 uur, daarnaast draai je mee in de bereikbaarheidsdienst;
 • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 65 (minimaal € 3.364,- en maximaal € 5.280,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek).
 • een dienstauto op afroep beschikbaar of dienstreis-kostenvergoeding; 
 • een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket. Jij bepaalt hoe je dit inzet. 
Uitklappen

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze patiënten.

We leveren outreachend en poliklinische zorg en behandeling. In contact met patiënten wordt gestreefd naar het vergroten van de eigen regie van patiënten vaak in samenspraak met het systeem en eventuele andere zorgaanbieders (interne collega’s en of netwerkpartners). We werken vanuit de “herstelondersteunende zorg”-gedachte.

GGz Centraal  Flevoland behandelt ruim 4000 cliënten per jaar waarvan het merendeel poliklinisch. Wij beschikken over vestigingen in Almere, Lelystad, Dronten en Emmeloord. De regio is te onderscheiden in drie clusters:
 
 • gebiedsteams Flevoland en ouderenpsychiatrie;
 • spoedeisende psychiatrie, bestaand uit HIC, IHT, Crisisdienst en voortgezette klinische behandeling;
 • het cluster deelspecialismen, bestaand uit: ziekenhuispsychiatrie, team persoonlijkheidsstoornissen, polikliniek bijwerkingen, afdeling psychodiagnostiek en team asielzoekers.
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? Mail dan naar Delano Gerlings (hoofd behandelprogramma) d.gerling@ggzcentraal.nl of bel of mail naar Sanne van Keulen (teamleider klinische en voortgezette behandeling) +316 83420596 of s.vankeulen@ggzcentraal.nl. Hij neemt graag de tijd voor je!

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.
Sluitingsdatum: 12-05-2020
Doorsturen