Regio: Amersfoort
Aantal uren per week: 36
Vakgebied: Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO
Deze vacature delen

Zo werk jij

Patiënten in crisissituaties stabiliseren èn bijdragen aan inhoud en vormgeving van hoog complexe specialistische behandelingen, jij zorgt ervoor.

Werken als crisisinterventor biedt je de mogelijkheid om als eerste bij crisissituaties te handelen, een prachtige uitdaging dus. Dat doe je zelfstandig, maar onder verantwoordelijkheid van een psychiater en samen met andere crisisinterventoren en ambulant verpleegkundigen. Binnen dit multidisciplinair team wordt samen de verantwoordelijkheid voor spoedeisende behandeling vorm gegeven. Je kunt elkaar dus gemakkelijk opzoeken als je dat wilt.
Je werkt binnen kantoortijden en draait mee in de dienstenstructuur van de regio. De crisisfunctie is 7 x 24 uur bezet; met een crisisinterventor, een arts en een psychiater vorm je een team als je buiten kantoor tijden wordt ingezet.
Nadat de crisis is bezworen volg je de patiënt en zijn/haar netwerk, zet je een multidisciplinaire behandeling in en stel je diagnoses. Daarmee draag je zorg voor de medisch psychiatrische behandeling. Dit alles voor een zeer diverse populatie, alle denkbare bevolkingsgroepen, levensfasen en psychiatrische aandoeningen en combinaties hierin. Voldoende te ontdekken dus! Kortom, een gevarieerde dynamische functie met een veelvoud aan problematieken en behandelmethoden. Never a dull moment!

Intensive Home Treatment (IHT) in Eemland wordt uitgebreid, uitbreiding van onze SPV formatie is daarom nodig.  Het behandelprogramma IHT/Crisisdienst is onderdeel van het acute cluster waarin de crisisdienst, acute klinische opname (HIC), IHT en acute dagbehandeling nauw samenwerken. We behandelen zoveel als mogelijk in de thuissituatie patiënten die in een acute psychiatrische crisis zijn gekomen. 

IHT:  wordt ingezet als reguliere behandeling substantieel te weinig biedt en tijdelijk intensivering van zorg nodig is. IHT is erop gericht klinische opname te voorkomen en de patiënt zoveel mogelijk in zijn of haar eigen omgeving te behandelen. Dat betekent acute psychiatrie vormgeven in de thuissituatie. Als opname niet te voorkomen is zorgt het IHT-team ervoor dat de opname zo kort als mogelijk wordt ingezet. Naast de zorg voor de patiënt wordt familie/betrokkenen ondersteund gedurende de crisis.

Crisisdienst: de ‘brandweer’ van de ggz. Voor jou betekent dit dat wanneer er een ggz brand is je erop afgaat. Je beoordeelt de situatie en de patiënt en neemt beslissingen zodat de situatie onder controle komt, je de-escaleert en behandelt de patiënt. Daarnaast beoordeel je psychiatrische toestandsbeelden en suïcidaliteit, bijvoorbeeld na verwijzing van een huisarts of de HAP en de politie. In jouw functie werk je outreachend in de gehele regio. De ene keer ga je naar het politie bureau, een andere keer naar de crisiskamer of de patiënt thuis.
Lees meer

Wij zorgen voor jou

Een dynamische werkomgeving gekenmerkt door korte lijnen, mogelijkheden voor ontplooïng en fijne collega's om mee samen te werken.
  • een contract voor 24-36 uur per week, voor onbepaalde tijd.
  • salaris conform de CAO GGZ, functiegroep 60 (minimaal € 2.877,- en maximaal € 4.486,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek).
  • een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is onderdeel van onze selectieprocedure, wij vragen aan en vergoeden de kosten.
  • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Lees meer

Jouw kwaliteiten

Enthousiasme om te werken in een vernieuwende behandelorganisatie. En verder:
  • een (bijna) afgeronde opleiding tot SPV.
  • ervaring binnen de acute psychiatrie.
  • een flexibele en collegiale instelling, om met elkaar crisissituaties het hoofd te kunnen bieden.
  • een rijbewijs B en de beschikking over een auto.
Lees meer

Met elkaar

Wij zijn GGz Centraal, specialist in geestelijke gezondheidszorg, verdeeld over vijf resultaatverantwoordelijke zorgeenheden. Onze bijna 3.000 medewerkers stimuleren wij om hun kwaliteiten te ontwikkelen en optimaal in te zetten voor de beste zorg van onze patiënten. Daarnaast werken we intensief samen met andere zorginstellingen, welzijnsorganisaties en gemeenten. Onderwerpen als samenwerking & kennisdeling, innovatie, accent op veerkracht & herstel, goed werkgeverschap en financieel krachtige bedrijfsvoering bepalen onze dagelijkse praktijk.

Regio Eemland is volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte zorg centraal staat. We bouwen aan een bedrijfsmatig gezonde en betrokken regio van GGz Centraal, waar cliënten de zorg krijgen die aansluit bij hun situatie. Hiervoor is een heldere structuur neergezet waarbinnen de teams inhoudelijk en bedrijfsmatig gefaciliteerd worden en daarnaast worden uitgedaagd om de zorg en behandeling voor cliënten continu te verbeteren.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Lees meer

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Nadia Plambeck (teamleider bedrijfsvoering) +316 2050214. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Lees meer
Sluitingsdatum: 15-05-2020
Deze vacature delen

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Vragen?

Wil je meer inhoudelijke informatie over de vacature? Bel of app dan met de vacaturehouder. Voor algemene vragen of vragen over de sollicitatieprocedure kom ik graag met je in contact.

Inge van Gent

Recruitment Coördinator