HBO Verpleegkundige FACT Huizen (24-32 uur)

Regio: Bussum
Verpleegkundigen
Opleidingsniveau: HBO
Aantal uren per week: 32
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Dagelijks uitgedaagd worden om in complexe situaties professioneel te handelen, een teamplayer in een zelfstandige baan.

Je bent onderdeel van het FACT-team en je staat daardoor midden in de maatschappij. Altijd in overleg met de patiënt zoeken wij de best passende behandeling en voeren deze uit. Je ondersteunt cliënten en naasten volgens de FACT-methodiek en draag je bij aan het multidisciplinaire overleg om zo de continuïteit van zorg te blijven bewaken en af te stemmen op wat nodig is. Als verpleegkundige draag je tevens bij aan het opstellen van de behandelovereenkomst, is dossierhouder in het behandeling-, begeleidings- en hersteltraject en zorgt ervoor dat het traject in samenwerking met de patiënt en het steunsysteem ontwikkeld wordt. 

Als verpleegkundige werken in een FACT-team betekent voor een langere periode een verbinding aangaan met patiënten. Je werkt aan herstel van volwassenen met ernstige psychiatrische aandoeningen (EPA) in hun thuissituatie. Je werkt zelfstandig, in de wetenschap dat je er nooit alleen voor staat; je werkt nadrukkelijk in teamverband.

Ons team bestaat uit 14 personen, waaronder een psychiater, arts, gz-psycholoog, verpleegkundigen, IPS, ervaringsdeskundige, trajectbegeleider en SPV. Vanuit de standplaats Huizen werken wij in Blaricum, Eemnes en Laren (BEL). 
Uitklappen

Met elkaar

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

  • een persoonlijk inwerkprogramma;
  • een contract voor 24-32 uur per week voor onbepaalde tijd;
  • salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 50 (minimaal € 2.154,- en maximaal € 3.571,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek);
  • een actief scholingsbeleid, waaronder een persoonlijk studiebudget;
  • doorgroeimogelijkheden via de opleiding SPV of uiteindelijk verpleegkundig specialist;
  • aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden;
  • de VOG verklaring en herregistratie BIG worden door ons vergoed.
Uitklappen

Wat neem je mee?

Je bent een betrokken teamlid en kan en wil actief meedenken over de ontwikkeling en professionalisering van de afdeling. Samenwerken is voor jou vanzelfsprekend. Je bent duidelijk in je communicatie naar collega's en patiënten en bent in staat om overstijgend te denken in je rol als verpleegkundige. Verder heb/ben je:
  • een afgeronde opleiding hbo-v en BIG-geregistreerd;
  • ervaring in de specialistische of ambulante ggz is een pré.
Uitklappen

Gerelateerd

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met  Bert Tijssen (hoofd bedrijfsvoering) +316-40848816. Hij neemt graag de tijd voor je! 

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 13-03-2020
Doorsturen