Doorsturen
 
Doorsturen
 

Verpleegkundige Cluster Herstel Ermelo (24-32 uur)

Toewerken naar herstel door iedere cliënt op de juiste wijze te benaderen. Als verpleegkundige ben je de spil in het organiseren van de zorg rond een aantal cliënten.Groenehaege is een open afdeling waar we behandeling en begeleiding bieden aan mensen met een ernstige psychiatrische aandoening. Het ...

 • Regio: Ermelo
 • Vakgebied: Verpleegkundigen
 • Opleidingsniveau: MBOHBO
 • Aantal uren per week: 24 - 32 uur

Wat ga je doen?

Toewerken naar herstel door iedere cliënt op de juiste wijze te benaderen. Als verpleegkundige ben je de spil in het organiseren van de zorg rond een aantal cliënten.

Groenehaege is een open afdeling waar we behandeling en begeleiding bieden aan mensen met een ernstige psychiatrische aandoening. Het behandelprogramma van de afdeling wordt verder ontwikkeld op het gebied van de behandelthema's, leefstijl, ART en ondersteuning (herstelbenadering). Hierin lever je een actieve bijdrage en denk je mee in de ontwikkeling van de afdeling. 

De teams zijn multidisciplinair ingericht met verschillende functies, zoals verzorgenden, verpleegkundigen, ggz-agoog, verpleegkundig specialist en een maatschappelijk werker.

Wat heb je nodig?

Je bent een betrokken teamlid en kan en wil actief meedenken over de ontwikkeling en professionalisering van de afdeling. Samenwerken is voor jou vanzelfsprekend. Je bent duidelijk in je communicatie naar collega's en patiënten en bent in staat om overstijgend te denken in je rol als verpleegkundige. Verder heb/ben je:
 • een afgeronde opleiding verpleegkunde (mbo/hbo) en BIG-registratie;
 • ervaring in de specialistische of ambulante ggz is een pré;
 • een herstelgerichte benadering.

Wat mag je verwachten?

 • een persoonlijk inwerkprogramma;
 • afhankelijk van jouw voorkeur, bieden wij je een contract voor 24-32 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is minimaal € 1.898,- en maximaal € 3.229,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek (conform de CAO GGZ, functiegroep 45);  
 • een actief scholingsbeleid, waaronder een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.3 wet BIG, ter hoogte van € 500,- per jaar (werk je minder dan 24 uur dan geldt naar rato dienstverband);
 • doorgroeimogelijkheden via de opleiding hbo-v of SPV of uiteindelijk verpleegkundig specialist;
 • aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden;
 • de VOG verklaring en herregistratie BIG worden door ons vergoed.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

Groenehaege is een klinische open afdeling voor langer durende behandeling. We begeleiden en behandelen mensen met een ernstige psychiatrische aandoening. Uitgangspunt in de behandeling is het versterken van eigen regie en kracht en het bieden van een veilige leefomgeving. Groenehaege biedt plaats aan 42 cliënten. De cliënten verblijven in een woon/slaapkamer en kunnen gebruik maken van een gemeenschappelijke woonkamer.


Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Michelle Smits (teamleider) +31 623094373 of Joyce van Ommen (teamleider behandelzaken) +31 682137459. Zij nemen graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 12-03-2020.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen