Doorsturen
 
Doorsturen
 

Begeleider Cluster Herstel Ermelo (24-32 uur)

Het stimuleren van een gezonde leefstijl en toewerken naar herstel. Jij zorgt ervoor.Als begeleider ben je de spil in het organiseren van de zorg en begeleiding rond een aantal cliënten. Door jouw begeleiding help je de patiënt bij het werken aan de inrichting van een zo menswaardig bestaan. De kwaliteit van ...

 • Regio: Ermelo
 • Vakgebied: Begeleiders en vaktherapeuten
 • Opleidingsniveau: MBOHBO
 • Aantal uren per week: 24 - 32 uur

Wat ga je doen?

Het stimuleren van een gezonde leefstijl en toewerken naar herstel. Jij zorgt ervoor.

Als begeleider ben je de spil in het organiseren van de zorg en begeleiding rond een aantal cliënten. Door jouw begeleiding help je de patiënt bij het werken aan de inrichting van een zo menswaardig bestaan. De kwaliteit van leven maken je samen met het netwerk van de cliënten, zo optimaal mogelijk. Stilstaan is er niet bij, je werkt nadrukkelijk ontwikkelingsgericht, waarbij de uitdaging is om ‘op maat’ herstel-ondersteunende behandeling en begeleiding te bieden. Het stimuleren én een bijdrage leveren aan een gezonde leefstijl is een speerpunt. Hierin heb jij als professional een voorbeeldfunctie.


Groenehaege is een open afdeling waar we behandeling en begeleiding bieden aan mensen met een ernstige psychiatrische aandoening. Het behandelprogramma zijn we verder aan het ontwikkelen op het gebied van de behandelthema's, leefstijl, ART en ondersteuning (herstelbenadering). Hierin lever je een actieve bijdrage en denk je mee in de ontwikkeling van de afdeling. 

De teams zijn multidisciplinair ingericht met verschillende functies, zoals verzorgenden, verpleegkundigen, ggz-agoog, verpleegkundig specialist en een maatschappelijk werker.

Wat heb je nodig?

Je bent een betrokken begeleider en kan en wil actief meedenken over de ontwikkeling en professionalisering van de afdeling. Samenwerken is voor jou vanzelfsprekend. Je bent duidelijk in je communicatie naar collega's en cliënten en bent in staat om overstijgend te denken vanuit jouw rol. Verder heb/ben je:
 • een diploma SPH/HBO Social work aangevuld met de aantekening GGZ-agoog óf verpleegkundige niv.4 of 6 (BIG geregistreerd);
 • ervaring in de specialistische of ambulante ggz is een pré;
 • een herstelgerichte benadering.

Wat mag je verwachten?

 • een persoonlijk inwerkprogramma;
 • afhankelijk van jouw voorkeur, bieden wij je een contract voor 24-32 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • het salaris is minimaal € 1.898,- en maximaal € 3.229,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek (conform de CAO GGZ, functiegroep 45);  
 • een actief scholingsbeleid, waaronder een persoonlijk studiebudget, voor de herregistratie conform art.3 wet BIG, ter hoogte van € 500,- per jaar (werk je minder dan 24 uur dan geldt naar rato dienstverband);
 • doorgroeimogelijkheden via de opleiding hbo-v of SPV of uiteindelijk verpleegkundig specialist;
 • flexibele arbeidsvoorwaarden;
 • de VOG verklaring en herregistratie BIG worden door ons vergoed.

Waar ga je werken?

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

Groenehaege is een klinische open afdeling voor langer durende behandeling. We begeleiden en behandelen mensen met een ernstige psychiatrische aandoening. Uitgangspunt in de behandeling is het versterken van eigen regie en kracht en het bieden van een veilige leefomgeving. Groenehaege biedt plaats aan 42 cliënten. De cliënten verblijven in een woon/slaapkamer en kunnen gebruik maken van een gemeenschappelijke woonkamer.


Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Michelle Smits (teamleider) +31 623094373 of Joyce van Ommen (teamleider behandelzaken) +31 682137459. Zij nemen graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.

Reageren kan tot 12-03-2020.

Gerelateerd

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Doorsturen