Psychiater Ouderenpsychiatrie Opname en Ambulant Amersfoort (32-36 uur)

Regio: Amersfoort
Psychiaters en artsen
Opleidingsniveau: WO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Wat ga je doen?

Oudere mensen met psychische problemen zo snel mogelijk weer een zelfstandig en prettig dagelijks leven bieden, jij zorgt ervoor.

Je bent psychiater binnen onze nieuwe opnameafdeling ouderenpsychiatrie èn het ambulante team ouderenpsychiatrie. Zo zorg je voor een optimale verbinding tussen klinische en ambulante behandeling en verdere onderlinge samenwerking van de twee teams. Tegelijkertijd draag je bij aan verdere doorontwikkeling van de keten ouderenpsychiatrie en werk je mee aan de implementatie van het Eemland project 'Lonkend perspectief': een toekomstbestendige en harmonieuze transmurale zorgketen.

Twee teams, zelfstandig en volop in ontwikkeling. 

Opname kliniek: het team binnen een afdeling voor kwetsbare ouderen met psychiatrische problematiek (angst, paniek, gedragsstoornissen, verslaving, depressie), gevestigd in gebouw Kastanjehof (acute en intensieve psychiatrie) op het terrein van Zon & Schild. De nieuwe gesloten afdeling voor ouderen biedt de mogelijkheid voor opname van tien patiënten, daarnaast is er ruimte voor diagnostisch onderzoek. Onze uitdaging is patiënten binnen drie maanden te stabiliseren zodat zij weer thuis kunnen wonen, zo nodig met verdere behandeling en begeleiding van de collega’s van het ambulante team.
Ambulant: een interdisciplinair werkend team dat zich richt op kwetsbare mensen vanaf ongeveer zestig jaar die kampen met een complexe mix van aandoeningen en beperkingen op psychiatrisch, cognitief en somatisch vlak die vaak gepaard gaan met psychosociale problemen. Diagnostiek, behandeling en zorg wordt geboden vanaf onze locatie aan de Westsingel (polikliniek, deeltijdbehandeling) of bij de patiënt thuis. Een dynamisch ingesteld team dat snel hulp op- en afschaalt wanneer dat nodig is. Met andere professionals en instellingen, zoals huisarts, wijkteam, Leger des Heils, ziekenhuis en verpleeghuis, werken we veel en graag samen.
Uitklappen

Wat heb je nodig?

  • je bent BIG-geregistreerd als psychiater, heb je de opleiding tot psychiater bijna afgerond? Ook dan ben je van harte welkom om te solliciteren;
  • we komen graag met jou in contact, om elkaar te leren kennen en te horen wat je van ons nodig hebt.
Uitklappen

Wat mag je verwachten?

Als omvangrijke instelling met verschillende werklocaties bieden we vele mogelijkheden. We kunnen hierdoor o.a. inspelen op ontwikkelwensen, functie inhoud en woon-werk reisafstand van onze huidige en potentiële collega’s. Wij bieden veel diversiteit; geografisch (stedelijk gebied, platteland, poldergebied), qua populatie, behandelprogramma en subcultuur. Op professioneel én persoonlijk vlak: we zien wie je bent en wat je kan.

In de basis kun je in ieder geval rekenen op:
  • een salaris op basis van de AMS regeling voor medisch specialisten werkzaam binnen de ggz.
  • een contract voor 32 - 36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
  • een eindejaarsuitkering, voor een fijne extra aan het einde van het jaar.
  • 25 vakantiedagen op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-/privébalans.
  • werken op een goed bereikbare locatie (Amsterdam/Utrecht 30 min.).
  • een goede pensioenregeling. Prettig voor later.
  • een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket. Jij bepaalt hoe je dit inzet. 
Het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure.
Uitklappen

Waar ga je werken?

Wij zijn GGz Centraal, specialist in geestelijke gezondheidszorg, verdeeld over vijf resultaatverantwoordelijke zorgeenheden. Onze bijna 3.000 medewerkers stimuleren wij om hun kwaliteiten te ontwikkelen en optimaal in te zetten voor de beste zorg van onze patiënten. Daarnaast werken we intensief samen met andere zorginstellingen, welzijnsorganisaties en gemeenten. Onderwerpen als samenwerking & kennisdeling, innovatie, accent op veerkracht & herstel, goed werkgeverschap en financieel krachtige bedrijfsvoering bepalen onze dagelijkse praktijk.

Regio Eemland is volop in ontwikkeling. De aandacht is gericht op doelmatige behandeling waarbij herstelgerichte zorg centraal staat. We bouwen aan een bedrijfsmatig gezonde en betrokken regio van GGz Centraal, waar cliënten de zorg krijgen die aansluit bij hun situatie. Hiervoor is een heldere structuur neergezet waarbinnen de teams inhoudelijk en bedrijfsmatig gefaciliteerd worden en daarnaast worden uitgedaagd om de zorg en behandeling voor cliënten continu te verbeteren.
 
Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Gerelateerd

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Solliciteren

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Annemiek de Kock (klinisch psycholoog): +31 623206152. Zij neemt graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingsdatum van 8 weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 13-05-2020
Doorsturen