Management assistent Flevoland (24-36 uur)

Regio: Almere Lelystad
Administratief
Opleidingsniveau:
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Ben jij een alleskunner die graag op verschillende plekken en samen met het management zich in wil zetten voor de verschillende clusters? Weet jij de onderwerpen “Behandelen doen we samen”, “Herstel ondersteunende zorg” en “Positieve Gezondheid” te vertalen naar jouw dagelijkse praktijk? Solliciteer dan op de vacature van management assistent. 

Als management assistent ondersteun je het hoofd bedrijfsvoering en het hoofd behandelzaken. Je beheert telefoon-, e-mail-, en postverkeer en verzorgt en archiveert alle correspondentie. Agendabeheer is een veelvoorkomende taak binnen deze functie. Je bent mede aanspreekpunt voor interne en externe contacten. Je bereidt vergaderingen voor en verzorgt de verslaglegging. Je houdt de acties in de gaten die voortkomen uit de vergaderingen. Je zorgt dat alles organisatorisch in goede banen loopt, ook als je dag anders loopt dan je vooraf had gedacht. Daarbij behoud je je gastvrijheid en geef je ruimte aan onverwachte zaken.

Wij zoeken een proactieve teamspeler die in staat is te schakelen tussen de behoeften van de hoofden die je ondersteunt en de teams die zij aansturen. Ook moet je goed kunnen samen werken met jouw collega management assistenten van de andere clusters.
Uitklappen

Met elkaar

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten.
GGz Centraal, specialist in ggz, in het midden van het land.

Regio Flevoland is een jong en dynamisch deel van GGz Centraal. We zijn vorig jaar gekanteld van klassieke poli- en FACT-teams naar gebiedsteams. Daarbij zoeken we nadrukkelijk samenwerking, zowel binnen het netwerk van de cliënt als in het netwerk van zorginstellingen. Binnen onze moderne psychiatrie zijn ambulante, klinische en groepsbehandeling geïntegreerd. Herstel Ondersteunende Zorg en Positieve Gezondheid liggen ten grondslag aan het gedachtengoed van de Regio Flevoland van GGZ Centraal. We zijn ingedeeld in drie clusters: 24uurs acuut, gebiedsteams en deelspecialismen.

Wil je meer weten? Kijk op de website van GGz Centraal.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

  • een contract voor 24-36 uur per week voor bepaalde tijd;
  • wij kennen een actief scholingsbeleid en bieden uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt deze vinden op werkenbijggzcentraal.nl;
  • het salaris is conform de CAO GGZ, functiegroep 40 (minimaal € 1.898,- en maximaal € 2.949,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek)
  • het doen van een referentiecheck en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) zijn onderdeel van onze selectieprocedure (de aanvraag kosten voor de VOG vergoeden wij).
Uitklappen

Wat neem je mee?

Je beschikt over aantoonbare flexibiliteit en stressbestendigheid. Verder ben je proactief, gastvrij, representatief en heb je een positieve instelling. Je bent communicatief zeer vaardig en je hebt affiniteit met de doelgroep van onze organisatie. Je bent een belangrijke steun en toeverlaat en een spin in het web. Aangezien je gaat werken met vertrouwelijke informatie is het bovendien belangrijk dat je integer en betrouwbaar bent.

Verder vragen wij: 
  • een afgeronde opleiding tot management assistent/ directiesecretaresse op mbo/hbo-niveau;
  • meerdere jaren aantoonbare ervaring als managementondersteuner;
  • ervaring in de zorg is een pré;
  • het vermogen om hoofd- en bijzaken te scheiden; 
  • vaardigheid en kennis van Excel, Word, Outlook en Sharepoint. 
Uitklappen

Gerelateerd

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? Bel of mail dan naar Mirjam Verhoef (hoofd behandelzaken), m.verhoef3@ggzcentraal.nl of +316 30371708 of Marcel Knijn (hoofd bedrijfsvoering), m.knijn@ggzcentraal.nl of +316 83276691. Zij nemen graag de tijd voor je!
 
Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag

Na het attenderen van onze eigen medewerkers op de vacature, hanteren wij een sluitingstermijn van 4weken. Als dé geschikte kandidaat zich eerder aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we nog wat langer door.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 29-01-2020
Doorsturen