Begeleider Flexpool Veluwe en Veluwe Vallei (4-36 uur)

Regio: Ermelo
Begeleiders en vaktherapeuten
Opleidingsniveau: MBO HBO
Aantal uren per week: 36
Doorsturen
 
Doorsturen
 

Zo werk jij

Oprechte aandacht geven aan patiënten en hen begeleiden en ondersteunen waar dat nodig is.

Een patiënt die niet lekker in zijn vel zit, zorgen voor stabiliteit in een crisissituatie of groepssessies begeleiden voor patiënten met jeugdtrauma’s. Je hebt oog voor de sfeer en wat er speelt op de afdeling.
Als begeleider in onze flexpool ben je breed inzetbaar, aan jou de keus waar en wanneer jij wilt werken. Deze flexibiliteit geeft je de mogelijkheid om op meerdere afdelingen en bij verschillende behandelprogramma’s mee te draaien. Ideaal als je houdt van afwisselend werk! Nog niet helemaal zeker waar jouw interesses liggen? Door op deze manier te werken kun je ervaring opdoen en misschien zelfs de keus maken om vast in dienst te komen. Jij bepaalt op welke manier jij van waarde wilt zijn.

Van nature ben je een mensen-mens en maak je gemakkelijk contact met zowel patiënten als je collega’s. Door oog te hebben voor de groep kun je zorgen voor een prettige sfeer onderling. Door jouw expertise in te zetten op het gebied van gedrag en dynamiek lever je een waardevolle bijdrage aan het behandelplan. Contact met naastbetrokken van de patiënten is ook een belangrijk onderdeel van de begeleiding.

Hoe dit in zijn werk gaat? Via een app op jouw smartphone kun je jouw voorkeuren wat betreft werkdagen en afdelingen/locaties aangeven. Hier wordt door het roosterbureau rekening mee gehouden. De meeste diensten staan al weken van tevoren vast, maar het kan ook zijn dat je een melding krijgt met de vraag of je morgen beschikbaar bent omdat een collega zich heeft ziekgemeld. Via de app heb je snel en makkelijk overzicht en houd je de regie.
Uitklappen

Met elkaar

Een organisatie met een actief scholingsbeleid die oog heeft voor jouw talent en je stimuleert je kwaliteiten te ontwikkelen, dat is GGz Centraal. Je krijgt daarbij alle ruimte om zowel binnen als buiten de organisatie met anderen samen te werken. Dichtbij en deskundig. Dat typeert onze organisatie en zo behandelen wij onze cliënten. 

Je werkt in de regio Veluwe & Veluwe Vallei. Wij bieden specialistische zorg aan (jong)volwassenen en ouderen met psychische problemen, onder andere rond en op landgoed Veldwijk in Ermelo. Ook hebben we locaties in Harderwijk, Nijkerk, Barneveld, Wezep, Nunspeet en meer. Het behandelaanbod is uiterst gevarieerd waardoor op vrijwel elke zorgvraag een passend antwoord geboden kan worden.
Uitklappen

Wij zorgen voor jou

Je komt te werken in de flexpool van de regio Veluwe & Veluwe Vallei. Jaarlijks wordt voor jou en je collega’s een “meet & greet” georganiseerd om ervaringen te delen, nieuwe collega’s te ontmoeten en bij te kletsen. Wat de collega’s van de flexpool typeert is enthousiasme en gedrevenheid. Verder mag je verwachten:
  • afhankelijk van jouw voorkeur krijg je een contract voor minimaal 4 uur per week, in eerste instantie voor de duur van een jaar;
  • een salaris conform de CAO GGZ, functiegroep 45 bij een contract van minimaal 24 uur per week (minimaal € 1.898,- en maximaal € 3.229,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek); 
  • een actief scholingsbeleid en uitstekende, flexibele arbeidsvoorwaarden. Voor de verzorgenden van de flexpool wordt jaarlijks gekeken wat er (qua scholing) nodig is zodat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen.
Uitklappen

Wat neem je mee?

Je bent enthousiast en hebt affiniteit met de psychiatrie. Vanzelfsprekend heb je vragen wanneer je op een nieuwe afdeling komt, jij stelt deze zonder te aarzelen. Verder heb/ben je:
  • een afgeronde opleiding Social Work of SPH met enige ervaring binnen de ggz;
  • brede belangstelling en een flexibele inzetbaarheid zowel qua tijd als werkplek;
  • in staat om je aan te passen aan de werkwijze van het team en je hierin je weg te vinden.
Uitklappen

Gerelateerd

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Versterk ons

Heb je vragen of wil je uit eerste hand meer te weten komen over deze functie? App of bel dan met Bas-Jan Stoute (hoofd bedrijfsvoering), via 06-10209482 of bel met Titia van de Ridder (1e medewerker roosterbureau), via 0341-566916. Zij nemen graag de tijd voor je!

Jouw digitale sollicitatie ontvangen wij graag.

Uitgebreide informatie over de sollicitatieprocedure kun je vinden op werkenbijggzcentraal.nl.
Sluitingsdatum: 31-03-2020
Doorsturen